ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Νομικά ασυμβίβαστο Κάλας μεγαλομετόχος, Καλαϊτζίδης προπονητής”

Μετά από τρία χρόνια κι αφού όταν ήταν στον Άρη υπήρξε προσπάθεια αποσιώπησης , η οικογένεια Καλαϊτζίδη βρέθηκε σε δύσκολη θέση, μετά από μπαράζ δημοσιευμάτων. 

Ποια είναι αυτή; Παραδέχθηκε Το ασυμβίβαστο να είναι προπονητής ο ένας και ο αδελφός του μεγαλομέτοχος οποιασδήποτε ΠΑΕ, πόσο μάλλον του Άρη, όταν ήταν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το FL News.gr σχετικά με το γεγονός ότι υπάρχει ασυμβίβαστο στην ιστορία Κάλας-Καλαϊτζίδη:

“Η μετάβαση από την ερασιτεχνική Γ’ Εθνική στην επαγγελματική Football League άλλαξε τα δεδομένα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το ασυμβίβαστο που υπάρχει για ιδιοκτήτη και προπονητή ΠΑΕ με συγγένεια πρώτου βαθμού δημιούργησε νέους συσχετισμούς, αλλά παραμένει μια σταθερά για την επόμενη μέρα.

Η νέα ΠΑΕ προχωράει με μικρομετόχους (που κάλυψαν την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 300.000 ευρώ), όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζει και ο ρόλος του εγγυητή που κατέχει ουσιαστικά σε αυτή την ομάδα ο Άλεξ Κάλας. “Θα βοηθήσει την ομάδα ο αδερφός μου, αλλά με έναν τρόπο που δεν θα μας χαρακτηρίσουν παράνομους” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο “Αθλητικό Μετρόπολις” ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Τώρα αν αυτή η βοήθεια είναι κάποια χορηγία, δωρεά ή ηθική συμπαράσταση θα φανεί στην πορεία”.

Δηλώσεις όμως έκανε και ο Γιώργος Γιακουμίδης. Όπως είπε μεταξύ άλλων:

Για το ασυμβίβαστο του Κάλας και πώς θα βρεθεί λύση:

«Δεν γνώριζα ότι είναι τόσο παλιός ο νόμος. Είναι νόμος και πρέπει να τον τηρήσουμε. Καλώς ή κακώς. Ευτυχώς φίλοι της ομάδας ανέλαβαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να αγοράσουν τις μετοχές και να έχουμε πλήρη κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Είναι θέμα της ΕΕΑ, εκεί θα ανακοινωθεί το μετοχολόγιο».

Ο κύριος Κάλας παραμένει κοντά στην ομάδα;

«Ναι, είναι βέβαιο. Έως σήμερα ήταν ο κυρίαρχος. Από εδώ και πέρα έχουν τον λόγο και οι μέτοχοι. Υπάρχει καλή συνεργασία. Οι άνθρωποι αυτοί είναι εμπνευσμένοι από τον χαρακτήρα του και τη διάθεσή του να προσφέρει και γι’ αυτό ήρθαν. Τηρώντας το νόμο θα έχουμε και τη βοήθειά του όποτε χρειαστεί».

Υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να επανέρχεται επισήμως μέσω ενός άλλου τρόπου;

«Ο κύριος Κάλας είναι ο άνθρωπος ο επίμονα νομοταγής. Αν αλλάξει ο νόμος, ναι, θα εμπλακεί».

 

To Top