Ομολόγησε ο Άρμστρονγκ για το ντόπινγκ και ζήτησε συγνώμη!

Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί πάνω του εδώ και χρόνια, γιατί πολύ απλά ήταν ο κορυφαίος ποδηλάτης των τελευταίων ετών. Όσο απλά βέβαια τον αποκαλούσαν “Βασιλιά”, τόσο απλά γκρεμίστηκαν όλα, όταν αποδείχθηκε πως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο ίδιος δεν είχε μιλήσει και σε καμία περίπτωση δεν παραδέχθηκε πως είχε ντοπαριστεί, όμως η ώρα της αλήθειας έφτασε για τον Άρμοστρονγκ και εκατομμύρια κόσμου θα την παρακολουθήσουν την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, ο Τεξανός ποδηλάτης αποφάσισε να ομολογήσει την χρήση απαγορευμένων ουσιών, στην πιο γνωστή παρουσιάστρια του κόσμου, που μας έχει συνηθίσει σε συγκλονιστικές μαρτυρίες και συνεντεύξεις που έχουν αφήσει εποχή.

Πρόκειται για την Όπρα Γούινφρεϊ, η οποία εξασφάλισε τη συνέντευξη με τον Άρμοστρονγκ και ο ίδιος απόλυτα ήρεμος (όπως δήλωσε), αποφάσισε να μιλήσει και να πει την αλήθεια. Μια αλήθεια που πολύ περίμεναν, μια αλήθεια που του κόστισε όλους του τους τίτλους και έσβησε τ’ όνομά του από την ιστορία του αθλήματος που τον έκανε γνωστό ανά τον κόσμο.

Ο Αμερικανός ποδηλάτης εκτός από την ομολογία του, ζήτησε και συγγνώμη στο προσωπικό του ιδρύματος “Livestrong”. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές την Πέμπτη, όταν και θα μεταδοθεί η άκρως ενδιαφέρουσα εκπομπή.

Όπως αναφέρει το BBC, η ομολογία του Λανς Άρμστρονγκ ίσως να μην έγινε τυχαία, αφού σκέφτεται να επιστρέψει στον αθλητισμό και να ασχοληθεί με το τρίαθλο.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top