Ομπράντοβιτς: «Έχουμε ένα γήπεδο που είναι πάντα γεμάτο, χρειαζόμαστε κάτι άλλο;»

Δηλώσεις για το ντέρμπι του Βελιγραδίου ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα, παραχώρησε ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του, ενώ στάθηκε και στον κόσμο της ομάδας του, ο οποίος γεμίζει σε κάθε παιχνίδι την «Stark Arena».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βγούμε με ένα εντελώς διαφορετικό κίνητρο από αυτό που ήταν απέναντι στη Μέγκα και με περισσότερη ενέργεια. Θα παίξουμε στην Αρένα μπροστά στους φιλάθλους μας, που πάντα έκαναν ό,τι μπορούσαν για την ομάδα, ελπίζω οι παίκτες μου να το καταλάβουν και να βγουν με διαφορετικό κίνητρο και ενέργεια. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ο Σμάιλαγκιτς δεν προπονήθηκε, έχει πόνους στην περιοχή των ποδιών. Επίσης, ο Πονίτκα δεν προπονήθηκε. Για τον Άλεν θα δούμε αν θα μπορέσει να παίξει. Το ελπίζω. Ο Σμάιλαγκιτς είναι κάποιος που ήταν πάντα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα. Ελπίζω να είναι το ίδιο και αυτή τη φορά.

Ασχολούμαστε με τον εαυτό μας, για να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να συμπεριφερόμαστε. Επιθυμία, κίνητρο, μια γεμάτη Αρένα ανθρώπων που σας επευφημούν, χρειάζεται κανείς κάτι περισσότερο;».

To Top