Ομπράντοβιτς: «Θέλαμε να παίξουμε με τον πλήρη Άρη»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του, αλλά τόνισε πως θα ήθελε πολύ να αντιμετωπίσει έναν πλήρη Άρη και στα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων.

Ο Σέρβος τεχνικός υποστήριξε πως “”μια μεγάλη επιτυχία ήδη για την ομάδα που αγωνίζεται για πρώτη φορά στο Γιούροκαπ και να βρίσκεται στους οχτώ χάνοντας μόλις δύο αγώνες. Ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία θα είναι να πάμε στο φάιναλ φορ, αλλά μέχρι εκεί έχουμε ακόμα δυνατούς αντιπάλους να αντιμετωπίσουμε. Με λυπεί το γεγονός που δεν παίξαμε με τον πλήρη Άρη! Θα θέλαμε να αντιμετωπίσουμε τον Άρη και με την παρουσία του Τζέιμς, που έφυγε. Θα ήταν πιο δυνατός ο Άρης με τον Τζέιμς”.

Πρόσθεσε πως “μετά την Ευρωλίγκα, είναι η καλύτερη λίγκα. Εμείς βρήκαμε τον τρόπο να παίξουμε καλό μπάσκετ απέναντι σε ομάδες με πολύ καλύτερη παράδοση ή και καλύτερα ρόστερ, όπως η Λιέτουβος Ρίτας, που θα την αντιμετωπίσουμε στην επόμενη φάση”.

Ο Μαξίμ Πουστοζβόνοφ υπογράμμισε πως “έγινε ένα καλό παιχνίδι, παίξαμε καλή άμυνα. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, γιατί παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι της επόμενης φάσης στην έδρα μας. Θα επαναλάβω ότι τα πήγαμε πολύ καλά στην άμυνα…”.

Ρωτήθηκε τι θα θεωρηθεί επιτυχία για την ομάδα του στο Γιούροκαπ και απάντησε πως “θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται στην διοργάνωση, θα είναι επιτυχία να πάμε στο φάιναλ φορ και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Κοιτάμε προς το παρόν το επόμενο παιχνίδι, αλλά είναι ήδη επιτυχία που η ομάδα βρίσκεται στους οχτώ, παρότι πρώτη φορά συμμετέχει στο Γιούροκαπ”.

To Top