Ονειρεύεται… νέα άλματα η Ευαγγελία Γαλένη

Για τις επιτυχίες της στην σεζόν του κλειστού στίβου που ολοκληρώνεται, αλλά και για τους προσεχείς στόχους της στον ανοιχτό στίβο, μίλησε η πρωταθλήτρια του Άρη και βαλκανιονίκης του μήκους, Ευαγγελία Γαλένη, στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου.

Για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο βαλκανικό πρωτάθλημα και του χρυσού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, δήλωσε: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις επιτυχίες που έρχονται στον σύλλογο. Ελπίζω με το πέρασμα των χρόνων να γιάνουν ακόμη περισσότεροι οι αθλητές και να τα πάμε ακόμη καλύτερα. Ήταν μια εμπειρία για εμένα το βαλκανικό και φέτος. Στο πανελλήνιο είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού και πιστεύω πως θα μπορούσα να τα πάω και καλύτερα. Αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένη. Η πρώτη θέση ήταν καλή, απλά θα ήθελα να έχω κάνει ένα μεγαλύτερο ρεκόρ. Ουσιαστικά η χρονιά για μένα ξεκινά το καλοκαίρι. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούνιο είναι ο βασικός μου στόχος. Είναι η σημαντικότερη διοργάνωση για μένα τη φετινή χρονιά».

Σχετικά με το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το όνειρο κάθε αθλητή. Ελπίζω και εύχομαι να είμαι υγιής. Μαζί με τον προπονητή μου, Δημήτρη Τσιφτσόγλου, προσπαθούμε προκειμένου να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Φέτος τα επίπεδα δεν είναι τόσο υψηλά. Θα έλεγα πως γενικά ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου».

Για τους αθλητές του τμήματος που αγωνίζονται στις κατηγορίες ανδρών – γυναικών, δήλωσε: «Ο αριθμός των αθλητών στις πιο μεγάλες κατηγορίες δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος. Πολλά παιδιά σταματάνε γιατί δεν τους βοηθάει κανείς, δεν δίνονται κίνητρα από την πολιτεία. Η μόνη στήριξη που τους δίνεται είναι από τις οικογένειες και τους προπονητές τους. Εμείς είμαστε τυχεροί καθώς έχουμε δίπλα μας τον έφορο του τμήματος κ. Κωνσταντινίδη που μας στηρίζει πολύ. Και βέβαια εγώ έχω δίπλα μου τον προπονητή μου που με βοηθάει πάρα πολύ. Μαζί με εμένα στις μεγάλες κατηγορίες αγωνίζεται και ο Δημήτρης Γράβαλος. Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ καλός αθλητής και αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα. Έχει υψηλούς στόχους και ελπίζω και εύχομαι να τα πάει πολύ καλά».

Για τους νεαρότερους αθλητές του τμήματος, υπογράμμισε: «Υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης από τους νεαρούς αθλητές του τμήματος. Αρκεί να καταβάλλουν προσπάθεια και να μην σταματήσουν μέχρι να πετύχουν τους στόχους τους. Εμείς έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Πλέον ο στίβος είναι η ζωή μας».

Για την βοήθεια και τη στήριξη που παρέχει ο σύλλογος στο τμήμα, επισήμανε: «Ευχαριστούμε πολύ τον σύλλογο και τον έφορό μας κ. Κωνσταντινίδη που είναι πάντα δίπλα μας, καθώς και τους φίλους του Άρη, που είναι κι αυτοί πάντα δίπλα μας. Αυτό μας κάνει χαρούμενους».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top