Ονειρεύεται Φατί με… προσφυγή!

Τα όνειρα είναι θεμιτά και δικαιολογημένα για όλους. Ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων και πόσο μάλλον όταν περιμένεις την έλευση του… Αι Βασίλη! Βέβαια στην περίπτωση του Παναιτωλικού προφανώς τα όνειρα αυτά μοιάζουν περισσότερο με ουτοπία.

Αφορμή για την εισαγωγή αυτή αποτελεί το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού για τον Ρικάρντο Φατί, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «goalnews» είναι στο στόχαστρο της ομάδας του Αγρίνιου με μια όμως προϋπόθεση: να κάνει προσφυγή ο Γάλλος μέσος του Άρη!

Αποτελεί άγνωστη η πηγή (και φυσικά η εγκυρότητα) της πληροφόρησης αυτής που εμπλέκει τον αρχηγό του Άρη στη διαδικασία να ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του, αλλά προς τα… πίσω.

Όπως αναφέρει, πάντως, το ρεπορτάζ «στις επιλεγμένες μεταγραφικές του επιδιώξεις για την περίοδο του Ιανουαρίου θα κυνηγήσει ποδοσφαιριστές που μπορούν να τον ανεβάσουν επίπεδο και θα αποτελέσουν μακροπρόθεσμες επενδύσεις», ενώ αφού υπογραμμίζεται το ενδιαφέρον για τον Αλέξανδρο Τζιόλη της Σανταντέρ, αναφέρεται το θέμα Φατί.

«Μια από άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται είναι του Ρικάρντο Φατί, κάτω όμως από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με το ενδεχόμενο ο 25χρονος άσος του Αρη να προσφύγει κατά της ομάδας του διεκδικώντας χρήματα που του οφείλονται και παράλληλα την ελευθερία του.

Ο Σενεγαλέζος (με γαλλικό διαβατήριο), που αποβλήθηκε στο τελευταίο λεπτό της πρόσφατης αναμέτρησης των δύο ομάδων, είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης (έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2013), που όμως δεν δείχνει ικανός να το αντέξει. Οπως και οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα πλην Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι και κομπλέ στη θέση αυτή αλλά και να μη δείχνουν διατεθειμένοι να κινηθούν στο παζάρι.

Γι’ αυτόν το λόγο και στην περίπτωση που η πλευρά του παίκτη στραφεί σε εγχώριες περιπτώσεις (από το εξωτερικό η Μακάμπι Χάιφα φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον) είναι σίγουρο πως θα χτυπήσει την πόρτα του Παναιτωλικού».

Επί της ουσίας ο Φατί θέλει να συνεχίσει την καριέρα του αυτήν τη στιγμή στον Άρη και όπως έχει τονίσει θα έφευγε μόνο στην περίπτωση μια πρόκλησης από το εξωτερικό, από μια ομάδα που θα συνδυάζει… δόξα, καταξίωση και χρήματα.

Και σε μια τέτοια περίπτωση, πάντως, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ικανοποιηθούν οι (υψηλές βάσει της αξίας του παίκτη) απαιτήσεις του Άρη. Άλλωστε, οι κίτρινοι είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση για ποδοσφαιριστή της ομάδας, αρκεί η προσφορά να είναι σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τα όρια που θέτουν οι ίδιοι.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

To Top