ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οντουμπάτζιο: «Νιώθω άνετα με τον Πάρντιου – Να αποδείξουμε πως βελτιωθήκαμε στις στατικές φάσεις»

Για την «πληγή» του Άρη που είναι οι στατικές φάσεις, τη σχέση του με τον Άλαν Πάρντιου αλλά και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (30/10, 20:30), μίλησε ο Μόουζες Οντουμπάζιο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αναφορικά με το αν τον προβληματίζει το γεγονός πως ο Άρης δέχεται για τρία συνεχόμενα παιχνίδια γκολ από στατική φάση: «Είναι ένα θέμα που σαφώς και μας προβληματίζει. Μιλήσαμε και με τον προπονητή μετά το παιχνίδι. Γενικά είναι ένα ζήτημα που το συζητήσαμε μαζί του από την πρώτη μέρα που ήρθε. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι ευκαιρία να δείξουμε πως το έχουμε λύσει».

Για τα τέσσερα παιχνίδια έως τη διακοπή και πως τα περιμένει: «Η ερώτηση γίνεται σε μένα που έρχομαι από την Αγγλία και σε ένα μήνα μέσα μπορούμε να παίξουμε 8-10 παιχνίδια. Προσωπικά δεν μου είναι πρόβλημα, περιμένω πως και πως, μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Πιστεύω πως και η ομάδα θα ανταπεξέλθει».

Για το αν αναμένουν μια νέα ομάδα, δεδομένου πως ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με νέο προπονητή: «Πάντα όταν υπάρχει μια αλλαγή προπονητή οι παίκτες θέλουν να δείξουν την ποιότητα τους και πως αξίζει να αγωνίζονται κάθε Κυριακή. Δεν μας αφορά αυτό, δεν αλλάζουμε τον τρόπο που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια. Παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε τον παράγοντα αυτόν υπέρ μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Για το αν νιώθει πιο άνετα πλέον με τον Άλαν Πάρντιου, αλλά και το γεγονός πως ο Σαλέμ Εμπακατά αγωνίστηκε μπροστά του: «Οπωσδήποτε νιώθω πιο άνετα που βρίσκεται ένας Βρετανός προπονητής στην ομάδα, τον καταλαβαίνω καλύτερα απ’ όσο τον Χερμάν Μπούργος. Ωστόσο στο ποδόσφαιρο η γλώσσα είναι μια. Τώρα σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τον Εμπακατά μπροστά μου, ήταν κάτι που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο που έπρεπε λίγο να μιλήσουμε μεταξύ μας, να συντονιστούμε καλύτερα, νομίζω ότι τα πήγαμε πολύ καλά απέναντι στην αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού, που ήταν και η δυνατή του και η απειλητική του πτέρυγα. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις από μια στημένη μπάλα και αυτό ήταν άσχημο για εμάς».

Για το αν ο ίδιος μπορεί να φανταστεί τη ζωή του μακριά από το ποδόσφαιρο: «Όταν πρωτοήρθα εδώ δεν ήξερα τι να περιμένω και τι θα συναντήσω. Με τον καιρό έχω ερωτευτεί τη Θεσσαλονίκη και την ομάδα. Μου αρέσει που στον σύλλογο και στον κόσμο υπάρχει πολύ συναίσθημα και πάθος. Στην πόλη για παράδειγμα όταν μπαίνω σε ένα ταξί, μου μιλάνε για την ιστορία της ομάδας, της Θεσσαλονίκης, φυσικά και για τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πόσο σημαντικά είναι. Το απολαμβάνω που αγωνίζομαι εγώ, τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Τέλος, σχολίασε τον καιρό στη Θεσσαλονίκη, που είναι το άκρως αντίθετο με αυτό που είχε συνηθίσει: «Δεν γίνονται συγκρίσεις. Εγώ μέχρι τέλη Μαρτίου μπορεί να κυκλοφορώ με κοντομάνικα. Βλέπω ανθρώπους να φοράνε μπουφάν, είναι ευλογία να παίζω ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, με αυτόν τον υπέροχο καιρό».

To Top