ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οντουμπάτζιο: “Πρέπει να δείξουμε ότι… πεινάμε για τη νίκη”

O Μόουζες Οντουμπάτζιο μίλησε εν όψει του σημερινού (3/1) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. 

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Αρχικά, ερωτώμενος για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, απάντησε: “Είμαστε σε καλή κατάσταση! Ξέρουμε ότι αυτός ο μήνας είναι δύσκολος, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια να δώσουμε. Βασικός μας στόχος είναι σε όλα τα παιχνίδια να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία”.

Στην ερώτηση αν η απογοήτευση, από τον τρόπο που ήρθε η ισοπαλία για τους “κίτρινους” κόντρα στη Λαμία, έμεινε πίσω, διευκρίνισε: “Το ποδόσφαιρο είναι έτσι… Το σημαντικό είναι να προχωρήσουμε μπροστά, να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που έρχονται. Να αφήσουμε πίσω μας το προηγούμενο παιχνίδι και να προχωρήσουμε. Θέλουμε μέσα στον μήνα αυτό να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε”.

Σχετικά με το πώς περιμένει το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, είπε: “Περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό κόντρα στον Αστέρα, έπειτα από ένα μακρινό ταξίδι για εμάς. Έχω αγωνιστεί εκεί και την περασμένη σεζόν. Γνωρίζουμε ποια είναι η δυναμική του Αστέρα, ως ομάδα. Εμείς πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο την έντονη επιθυμία μας για νίκη! Πρέπει να δείξουμε επαγγελματικό πνεύμα. Αν τα κάνουμε αυτά, ευελπιστώ ότι θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Κι όσο για το τι πρέπει αγωνιστικά να κάνει ο Άρης για να νικήσει, εστίασε στα εξής: “Πρέπει να είμαστε απολύτως πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο, και επιθετικά, αλλά και αμυντικά. Έτσι πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε ότι… πεινάμε για τη νίκη! Είναι ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς κόσμο κι αυτό είναι μειονέκτημα για εμάς. Ως επαγγελματίες, όμως, πρέπει να βρούμε τις λύσεις σε όποια ζητούμενα βάλει ο Αστέρας στη μεταξύ μας αναμέτρηση”.

To Top