Ονόματα, λόγια, επενδυτολογία στο φουλ! Παραμένει μια η ουσία όσο ο χρόνος “τελειώνει”: show me the money!

Ο κόσμος του Άρη αναμένει με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην ΠΑΕ. “Δυο και σήμερα” απέμειναν μέχρι την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου…

Την Κυριακή στα Vip’s του Κλεάνθης Βικελίδης ονόματα ακούστηκαν, λόγια εκφράστηκαν, η επενδυτολογία πήγε σύννεφο! Όλοι είχαν από έναν όνομα να πουν, να σχολιάσουν, να ρωτήσουν, με αγωνία και προσμονή, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ με την οποία ορίστηκε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο των εξελίξεω.

Χθες συνεχίστηκε το “σπορ” της ονοματολογίας. Ακούστηκαν ονόματα από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Έλληνες του εξωτερικού, Κύπριοι, Άγγλοι, Αμερικάνοι, κάθε λογής “ενδιαφερόμενοι”. Η κλεψύδρα συνέχισε να μετράει αντίστροφα. Ο δρόμος για να φανεί η κατάληξη των διοικητικών γεγονότων κρατάει πια δυο + μια μέρες. H ίδια η διοίκηση ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει τα ονόματα που ακούστηκαν και ακούγονται.

Το… δια ταύτα είναι ένα και μοναδικό, είτε γίνει γνωστό ή παραμένει άγνωστο στο ευρύ κοινό, το όνομα του ενδιαφερόμενου επενδυτή: να «μιλήσει» με… πράξεις.

Με απλά λόγια, να δείξει το χρήμα ή όπως είναι πια σε όλους γνωστό και δημοφιλές να εφαρμόσει το «show me the money»! Αυτό γράφαμε και χθες, αυτό γράφουμε και σήμερα και θα το ξαναγράψουμε μέχρι να φανούν τα χρήματα στην ΠΑΕ Άρης.

Κι όταν λέμε το «χρήμα», είναι ξεκάθαρο ότι αναφερόμαστε ξεκάθαρα στην κάλυψη των 7.000.000 ευρώ που είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία ολοκληρώνεται στις 5 Δεκεμβρίου.

Εφόσον μπουν αυτά τα χρήματα, ο Άρης περνάει σε άλλα χέρια, αλλάζει σελίδα και μετά θα είναι θέμα πλέον του νέου επενδυτή να πείσει την ΕΕΑ ότι μπορεί να πάρει και με τη… βούλα το «τιμόνι» της ΠΑΕ στα χέρια του. Σε αρνητική εξέλιξη, ο Άρης καλείται για μια ακόμη φορά να βρει τον δρόμο του κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες των τελευταίων χρόνων! 

Πάντως, υπάρχει και κάτι ακόμη ως δεδομένο: Κοινωνία Μελών Άρη και ΑΣ που είναι τυπικά αυτή τη στιγμή οι μεγαλομέτοχοι δεν δείχνουν να είναι ενήμεροι σχετικά με τις τελικές εξελίξεις…

To Top