ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οπαδοί διένυσαν 3.600 χλμ. για τέσσερα ματς και είδαν μόνο ένα!

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου διένυσαν 3.600 χιλιόμετρα σε 11 ημέρες, αλλά κατάφεραν να παρακολουθήσουν μόνο έναν από τους τέσσερις (εκτός έδρας) αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας! 

Η… Οδύσσεια ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου και τον αγώνα με τη Νάπολι στην Ιταλία.  Περίπου 90 οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου έπεσαν σε «μπλόκο» της αστυνομίας στον ηλεκτρικό σταθμό Villa Literno. Πάνω τους είχαν διάφορα… «πολεμοφόδια» με αποτέλεσμα να μεταφερθούν όλοι στο αστυνομικό τμήμα και να παραμείνουν εκεί ως το επόμενο πρωινό! Το ματς, βέβαια, δεν το είδαν!

Στις 26 Νοεμβρίου ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι με την Volyn Lutsk. Κάποιοι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου ταξίδεψαν απευθείας από την Ιταλία και κάποιοι από το Κίεβο. Περίπου 150 φίλοι των Ουκρανών έδωσαν το «παρών», αλλά πάλι δεν παρακολούθησαν ματς! Η Volyn Lutsk «κουβάλαγε» ποινή και ως εκ τούτου οι θύρες του γηπέδου παρέμειναν… άδειες! Οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου, πάντως, δεν έχασαν την ευκαιρία και… την έβγαλαν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας!

Στις 30 Νοεμβρίου η Ντιναμό Κιέβου επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Naftovyk Okhtyrka για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ουκρανίας. Λόγω επεισοδίων το 2008 τα μαγαζιά της πόλης είχαν «εντολή» να παραμείνουν κλειστά υπό το φόβο νέων συμπλοκών! Περίπου 300 οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου έκαναν το ταξίδι των 360 χιλιομέτρων, αλλά μία ώρα πριν την «σέντρα» έγινε γνωστό ότι το ματς αναβάλλεται λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών! Ακόμα ένα ταξίδι ολοκληρώθηκε δίχως ματς!

Στις 3 Δεκεμβρίου η Ντιναμό Κιέβου αντιμετώπισε την Vorskla Poltava. Το χιόνι, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες πλησίαζε τους 50 πόντους και υπήρχαν φόβοι ότι το ματς θα αναβληθεί, αλλά τελικά ο διαιτητής έδωσε το ok και τελικά μετά από 3.600 χιλιόμετρα οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου κατάφεραν να παρακολουθήσουν ένα ματς της αγαπημένης τους ομάδας.

To Top