Οπαδοί Εργοτέλη: “Ο νοτιάς μετέφερε τις… πέτρες στο Γεντί Κουλέ”

Λίγο μετά τη λήξη του ηρακλειώτικου ντέρμπι (24/3) ΟΦΗ-Εργοτέλης, οι «alternatives» είχαν ποστάρει στο Facebook ότι δέχτηκαν επίθεση με πέτρες στο «Γεντί Κουλέ».

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Μετά τις ανακοινώσεις των δύο ΠΑΕ (αρχικά εξέδωσε ο Εργοτέλης και ακολούθησε ο ΟΦΗ) οι οργανωμένοι φίλοι του Εργοτέλη επανήλθαν -με ειρωνική διάθεση- στο θέμα την Τρίτη 27/3 αποδίδοντας τη ρίψη στο… νοτιά!

Παράλληλα, επιτέθηκαν σε τοπικό δημοσιογράφο αναφέροντας ότι «ξεμασκαρώνεται μη γνωρίζοντας ότι το μικρόφωνο είναι ανοικτό» και χρεώνοντάς του ότι «δεν χορταίνει να οπλίζει τα χέρια των άλλων ανόητων».

Αναλυτικά το ποστάρισμα:

«Ο,ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ

Για άλλη μια φορά πήγαμε να δούμε την ομάδα μας και να ζήσουμε την ένταση ενός ντέρμπι σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Το παιχνίδι ήταν θεαματικό και σε αυτό o ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συνέβαλε τα μέγιστα. Χωρίς σκοπιμότητες, καθυστερήσεις, με διάθεση για μπάλα και ας μην είναι της μόδας. Μας πόνεσε η ήττα αλλά μας άφησε υποσχέσεις. Υποσχέσεις για ποδόσφαιρο και θέαμα,αλλά και βαθμούς που τόσο έχουμε ανάγκη.

Και κάπως έτσι η ιστορία θα τελείωνε. Όμως στην Ελλάδα δεν γουστάρουμε να τελειώσει έτσι ένα παιxνίδι… Γιατί ένας ανόητος ξεμασκαρώνεται μη γνωρίζοντας ότι το μικρόφωνο είναι ανοιχτό. Υποτιθέμενος δημοσιογράφος που δεν χορταίνει να οπλίζει τα χέρια των άλλων ανόητων, που σφάζονται για σωβρακοφανέλες. Ανεπιθύμητος λοιπόν αυτός και το μαγαζάκι του που δίνει λόγο σε όμοιούς του.

Υ.Γ. Είναι γνωστό ότι ο νοτιάς μεταφέρει πέτρες. Από την Σαχάρα, το Τσιμπουχτού, δεν έχει σημασία από πού. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στην καψούρα μας ό,τι καιρό κι αν κάνει!

MIA ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
VENCEREMOS»

To Top