Οπαδοί Κρουζέιρο σε Ρονάλντο: «Μεγάλε χοντρέ Ρονάλντο! Έλα να εξηγήσεις!»

Δύσκολο αποδεικνύεται το ξεκίνημα του Ρονάλντο ως νέος ιδιοκτήτης της βραζιλιάνικης ομάδας Κρουζέιρο, καθώς εκατοντάδες οπαδοί διαδήλωσαν ενάντια του, έξω από το προπονητικό γήπεδο της ομάδας.

Το «φαινόμενο» , πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Κρουζέιρο, πλήρωσε 70 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει τον σύλλογο τον περασμένο μήνα και κατέστησε σαφές ότι μία από τις προτεραιότητές του ήταν η μείωση του κόστους στην υπερχρεωμένη ομάδα.

Η ομάδα του Μπέλο Οριζόντε, είναι μια από τις μεγαλύτερες στη Βραζιλία, αλλά βρίσκεται δύο χρόνια στη δεύτερη κατηγορία και θα περάσει αυτή τη σεζόν προσπαθώντας να επιστρέψει στη Serie A.

«Μεγάλε χοντρέ Ρονάλντο! Έλα να εξηγήσεις!», φώναζαν οι οπαδοί.

Ο θυμός των οπαδών από τις οργανωμένες ομάδες φιλάθλων της Κρουζέιρο, ξέσπασε όταν ο τερματοφύλακας Φάμπιο, ο οποίος εντάχθηκε στην Κρουζέιρο το 2005, είπε ότι θα έφευγε. Σε μια δημόσια επιστολή προς τους φιλάθλους είπε ότι η νέα διοίκηση δεν τήρησε τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την προηγούμενη διοίκηση: «Η ανανέωση του συμβολαίου μου είχε συμφωνηθεί με τον σύλλογο… αλλά αυτή η διοίκηση έκανε άλλη επιλογή», ​​έγραψε στο Instagram.

Ο Φάμπιο, ο οποίος έπαιξε σε 976 ματς με την Κρουζέιρο, είπε ότι είχε συμφωνήσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά του προσφέρθηκε συμβόλαιο τριών μηνών, κάτι που είπε ότι του προκάλεσε «δάκρυα και πόνο».

To Top