ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδοί ομάδας της Super League (Άρης) για πρώτη φορά στις εξέδρες μετά τις 14/12

Ο Άρης φιλοξενείται από τη Νίκη Βόλου για την ρεβάνς των προημιτελικών και στις εξέδρες βρίσκονται οπαδοί του Άρη, κάτι που συμβαίνει για ομάδα της Stoiximan Superleague για πρώτη φορά από τις 14 Δεκεμβρίου.

Και όπως σημειώσαμε νωρίτερα, παραδίδουν μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού…

Η κυβέρνηση έκανε γνωστό πως στις 12/2 ανοίγουν ξανά τα γήπεδα για τις ομάδες της Stoiximan Superleague και έπειτα από δύο μήνες, θα έχουμε ξανά οπαδούς στις εξέδρες.

Στις 14 Δεκεμβρίου ήταν η τελευταία φορά που συνέβη όταν ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τη Μακάμπι Χάιφα για το Europa League και ο ΠΑΟΚ την Ελσίνκι για το Conference League.

Μετά από αυτή τη μέρα, είδαμε ξανά οπαδούς ομάδας της Stoiximan Superleague στις εξέδρες για πρώτη φορά στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Άρη.

Ως γνωστόν, τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας ισχύουν μόνο για τις ομάδες της Stoiximan Superleague, οπότε η Νίκη Βόλου για την έδρα της είχε βγάλει σε κυκλοφορία κανονικά εισιτήρια για το Πανθεσσαλικό.

Έτσι στις εξέδρες βρέθηκαν και φίλοι των «κίτρινων» για να στηρίξουν την ομάδα του, η οποία επικράτησε με 3-0 στη Θεσσαλονίκη πριν από μία εβδομάδα. Να θυμίσουμε πως οπαδούς στις εξέδρες είχε και το παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, στην έδρα της Athens Kallithea κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά με φίλους των γηπεδούχων.

To Top