Οπαδοί σε Μελισσανίδη: «Παίκτες λαχεία, στελέχη παρωδία. Αλλη ΑΕΚ έταξες το 2013»

Το απόγευμα της Τετάρτης δεκάδες οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν την αποστολή στον Βόλο, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για τη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Οι οπαδοί κρατούσαν στα χέρια τους ένα πανό, το οποίο έγραφε: «Παίκτες λαχεία, στελέχη παρωδία. Αλλη ΑΕΚ έταξες το 2013». Ένα ηχηρό μήνυμα από τους φιλάθλους της ομάδας στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την τραγική πορεία στη φετινή σεζόν.

Οι φίλοι της ΑΕΚ έβγαλαν στη… σέντρα τον Μελισσανίδη για τα λάθη που έχει κάνει όλους αυτούς τους μήνες και είχαν ως αποτέλεσμα η Ενωση να παρουσιάζει εικόνα διαλυμένης ομάδας.

Το πανό είναι ενδεικτικό της ατμόσφαιρας που επικρατεί στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με τον κόσμο να είναι εξοργισμένος με τις κινήσεις της διοίκησης και τις λανθασμένες αποφάσεις του Μελισσανίδη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οπαδοί της ΑΕΚ εκφράζουν την αντίθεσή τους, αφού το ίδιο είχε συμβεί πρόσφατα στην Κρήτη, όταν είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ. Τότε υπήρχαν δύο πανό, τα οποία ανέφερε: «Σταματήστε να ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ, είστε όλοι υπόλογοι», «ΑΕΚ παίξε μπάλα για τον λαό σου».

Στις αρχές Ιανουαρίου η Original 21 είχε βρεθεί επίσης στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» και είχε αναρτήσει ένα πανό, το οποίο έγραφε: «Σε λάθη επιμένεις, την ΑΕΚ την μικραίνεις. Εδώ δεν είναι… Ιωνικός τι δεν καταλαβαίνεις;»

To Top