Οπαδοί της Ίντερ κατά της διοίκησης λόγω Λουκάκου

Στα… κάγκελα είναι οι οπαδοί της Ίντερ οι οποίοι εξαπολύουν “επιθέσεις” στη διοίκηση του συλλόγου, κάνοντας λόγω να μην πουληθεί ο Ρομελού Λουκάκου. Την ίδια ώρα βέβαια, τα ρεπορτάζ από την Ιταλία έχουν σίγουρη την πώληση του Βέλγου επιθετικού στην Τσέλσι.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Ίντερ η Suning αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό αρκετά οικονομικά προβλήματα και έχει ξεκινήσει να βγάζει στο «σφυρί» κάποιους ποδοσφαιριστές για να μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά. Η πρώτη κίνηση ήταν η πώληση του Ασράφ Χακίμι στην Παρί Σεν Ζερμέν αντί περίπου 60 εκατ. ευρώ.

Βέβαια ο ίδιος έχει τονίσει πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα και την νέα σεζόν, ωστόσο αν έρθει κάποια αρκετά συμφέρουσα οικονομική πρόταση στην Ίντερ δεν είναι απίθανο ο Λουκάκου να πωληθει άμεσα.

Κάτι τέτοιο έφερε μεγάλη αντίδραση στους οπαδούς της ομάδας και τονίζουν χαρακτηριστικά ότι «Η διοίκηση να προσέχει, οι υποσχέσεις είναι για να τηρούνται». Aκόμα και το μέλλον του Λαουτάρο Μαρτίνες στην Ίντερ είναι αβέβαιο αφού ο ίδιος δεν έχει ανανεώσει ακόμα και αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει τον ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Αργεντινού και μια από αυτές είναι η Άρσεναλ.

To Top