Οπαδοί της ΑΕΚ σε Κονέ-Παπαδημητρίου: «Παραιτηθείτε όλοι μέχρι το βράδυ»

Την αποχώρηση όσων εμπλέκονται στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ απαίτησαν οι οπαδοί στα γραφεία της ΠΑΕ. Μιλώντας με Κονέ και Παπαδημητρίου, ζήτησαν τις παραιτήσεις όλων μέχρι το βράδυ.

Χειροπιαστές εξελίξεις στην ΑΕΚ και όχι μόνο θεωρία απαίτησαν οι οπαδοί που βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ. Όπως διαβάσατε νωρίτερα, φίλοι της «Ένωσης» από τις τάξεις των οργανωμένων βρέθηκαν στο Μαρούσι ώστε να εκφράσουν την οργή τους για την κατάσταση στην ομάδα.

Πέρα όμως από τη διαμαρτυρία, θέλησαν να συνομιλήσουν και απευθείας με τα στελέχη του συλλόγου.

Έτσι, οι Παναγιώτης Κονέ-Γιάννης Παπαδημητρίου κατέβηκαν να συζητήσουν μαζί τους και τους άκουσαν να ζητούν αδιαπραγμάτευτα την αποχώρηση όλων των στελεχών.

Χαρακτηριστικά τους τόνισαν να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, ζητώντας μάλιστα να επιμείνουν σε αυτές, ακόμα και σε περίπτωση που δεν τις δεχθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

 

Οπαδοί της ΑΕΚ σε Κονέ – Παπαδημητρίου: “Αυτό που έχετε φτιάξει δεν είναι ομάδα”

Ο κόσμος της ΑΕΚ «βράζει» μετά την ήττα από τον Άρη και βλέπει πως αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι εκτός Ευρώπης.

Πέρα από τις έντονες αποδοκιμασίες στο φινάλε του αγώνα της Κυριακής, κάποιοι οπαδοί περίμεναν αρκετή ώρα μετά το τέλος του ματς έξω από το ΟΑΚΑ τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ.

Τόσο ο τεχνικός όσο κι ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ τα άκουσαν από το συγκεντρωμένο πλήθος. «Αυτό που έχετε φτιάξει δεν είναι ΑΕΚ», ήταν μια από τις πιο… κόσμιες φράσεις που άκουσαν. Υπήρξε ένταση από πλευράς των οπαδών, που ζητούσαν εξηγήσεις, ωστόσο η κατάσταση δεν ξέφυγε.

To Top