Οπαδοί της Αταλάντα δώρισαν 60.000 ευρώ σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Αταλάντα προχώρησαν σε μία εντυπωσιακή χειρονομία, δωρίζοντας το ποσό των 60.000 ευρώ σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο όπου το προσωπικό του κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες εν μέσω κορονοϊού.

Οι φίλοι της Αταλάντα δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Ισπανία πριν μερικούς μήνες για να παρακολουθήσουν από τις εξέδρες του “Μεστάγια” τον δεύτερο αγώνα της Αταλάντα με την Βαλένθια για τους “16” του Champions League, με τον κορονοϊό να αφήνει ουσιαστικά τον κόσμο εκτός γηπέδων, ωστόσο φρόντισαν να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα μέσα από μία πολύ όμορφη χειρονομία.

Για εκείνους που είχαν προπληρώσει τα εισιτήρια για τον αγώνα της Ισπανίας, η διοίκηση των μπεργκαμάσκι φρόντισε να τους αποζημιώσει, ωστόσο 1.200 από αυτούς δεν κράτησαν τα χρήματα αλλά προτίμησαν να τα συγκεντρώσουν και να δώσουν όλο το ποσό, ύψους 60.000 ευρώ, στο νοσοκομείο της πόλης “Papa Giovanni XXIII”.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους οπαδούς, δόθηκαν την Τετάρτη (22/7) στο νοσοκομείο όπου το επισκέφτηκε αντιπροσωπεία τους, με τη γενική διευθύντρια Μαρία Μπεατρίτσε Στάζι να δηλώνει στην Repubblica: “Η συνάντηση με τους οπαδούς ήταν κάτι το ξεχωριστό.

To Top