Οπαδοί της βασίλισσας κοροϊδεύουν τον διαιτητή για το παλιό “ραντεβού στα τυφλά”

Το υπ’ αριθμόν 284 μαδριλένικο ντέρμπι είχε ξεκάθαρο νικητή σε κάθε επίπεδο. Η Ατλέτικο επιβλήθηκε δίκαια με 3-1 της Ρεάλ για την 6η αγωνιστική της La Liga. Το αποτέλεσμα αυτό συνιστά το πρώτο φετινό παιχνίδι όπου οι “μερένγκες” δε νικούν σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Οι οπαδοί της βασίλισσας τα έβαλαν με τον διαιτητή του αγώνα, Χαβιέρ Αλμπερόλα Ρόχας. Μάλιστα “ξέθαψαν” ένα video στο οποίο ο ρέφερι συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι, αναζητώντας τον έρωτα της ζωής του.

Ο Αλμπερόλα Ρόχας, λοιπόν, είχε συμμετάσχει στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι στα 18 του χρόνια. “Είμαι φοιτητής, αλλά εργάζομαι και ως προπονητής. Μου αρέσουν οι όμορφες, ψηλές και λεπτές γυναίκες”, είχε δηλώσει.

Ωστόσο, στη διάρκεια του “ραντεβού” μίλησε σκληρά στην κοπέλα που είχε απέναντί του “Μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός. Ορισμένες φορές σηκώνομαι το πρωί και τρέχω”, είπε εκείνη. “Α, ναι; Τότε άρχισε να τρέχεις προς το λεωφορείο” της απάντησε.

Ο 32χρονος πλέον Ρόχας έχει ζητήσει συγγνώμη από την συγκεκριμένη γυναίκα για τον τρόπο που της μίλησε. Αλλά το video έγινε και πάλι viral μετά το παιχνίδι της Ατλέτικο κόντρα στη βασίλισσα.

To Top