Οπαδοί της Κορίνθιανς επιτέθηκαν με πέτρες σε πούλμαν της Φλαμένγκο πριν τον τελικό (video)

Επίθεση με πέτρες δέχτηκε το λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς της Φλαμένγκο, από μερίδα οργανωμένων της Κορίνθιανς πριν το ματς μεταξύ των ομάδων τους για το πρώτο σκέλος του τελικού του Κυπέλλου Βραζιλίας. Οι ζημιές περιορίστηκαν μόνο σε υλικές, αφού κανένας από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στον πρώτο αγώνα του τελικού του Κυπέλλου Βραζιλίας που διεξήχθη στην έδρα της Κορίνθιανς, το Νεο Κουίμικα Αρένα, όμως οι οπαδοί των γηπεδούχων ξεκίνησαν από την προηγούμενη μέρα τα… προεόρτια, τα οποία κορυφώθηκαν με τον λιθοβολισμό ενός πούλμαν που μετέφερε οπαδούς των αντιπάλων τους στο γήπεδο. Παρότι η επίθεση ήταν σφοδρή, όπως μαρτυρούν οι εικόνες από το κατεστραμένο όχημα μετά την επίθεση, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Το προηγούμενο βράδυ, μερίδα φίλων της ομάδας του Βίτορ Περέιρα, βρέθηκαν στο ξενοδοχείο στο οποίο διανυκτέρευε η αποστολή της Φλαμένγκο και πέταξαν εκατοντάδες βεγγαλικά με σκοπό να τους ταράξουν και να μην καταφέρουν να κοιμηθούν στερώντας τους την δυνατότητα να πάρουν δυνάμεις πριν τον κρίσιμο αγώνα.

To Top