Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα φώναζαν συνθήματα υπέρ της Ρωσίας

Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα φώναζαν συνθήματα υπέρ της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Βόζντοβατς στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Σερβίας, εκφράζοντας τη στήριξή τους προς την απόφαση του Βλάντιμιρ Πούτιν να εισβάλει στην Ουκρανία.

Η ανθρωπότητα δοκιμάζεται, με τον ουκρανικό λαό να βιώνει τις τελευταίες 10 ημέρες τις φρικαλεότητες του πολέμου. Σε μια εποχή που σχεδόν όλη η Ευρώπη στηρίζει έμπρακτα την Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας (24/3) στη χώρα, κάποιοι δεν διστάζουν να ταχθούν με την πλευρά του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στη Σερβία, με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα να τραγουδούν και να φωνάζουν στην αναμέτρηση με τη Βόζντοβατς συνθήματα υπέρ της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, οι μισοί φώναζαν “Σερβία” και οι υπόλοιποι “Ρωσία”.


Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, υπερασπίστηκε τον χορηγό του, Gazprom, σε πρόσφατες δηλώσεις του: “Δεν έχουμε λάβει αίτημα να αφαιρέσουμε το λογότυπο της Gazprom και ειλικρινά ελπίζω ότι αυτό δεν θα συμβεί”.

Θυμίζουμε πως η UEFA με αφορμή την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αποφάσισε να τερματίσει τη χορηγία της Gazprom προς την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ένα deal που της απέφερε ετησίως περίπου 47 εκατομμύρια ευρώ.

To Top