Οπαδοί του Ηρακλή σε Μονεμβασιώτη: «Σε θέλουμε γιατί μπήκες καθαρός στο ποδόσφαιρο και βγήκες πεντακάθαρος…»

Στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκε ο τελευταίος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (6/10/2023) συναντήθηκε με ανθρώπους του Ηρακλή, οι περισσότεροι από την πλευρά του Ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι του Ηρακλή είχαν κατέβει προ ημερών στην Αθήνα και είχαν ζητήσει από τον Μονεμβασιώτη να ανέβει στη Θεσσαλονίκη για να τον ενημερώσουν για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας στην προοπτική να την αναλάβει, καθώς του έχουν εκφράσει την επιθυμία τους υπέρ του με δεδομένη την επιχειρηματική και ποδοσφαιρική του καθαρότητα.

Ο Μονεμβασιώτης έτυχε θερμής υποδοχής και από αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή, που τον περίμενε στο ξενοδοχείο που διέμεινε και του ζήτησαν με τη σειρά τους να πάρει την ομάδα αναγνωρίζοντας την παραγοντική του ακεραιότητα και ανεξαρτησία στα εννέα χρόνια, που ηγήθηκε της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

«Σε θέλουμε γιατί μπήκε καθαρός στο ποδόσφαιρο και βγήκες πεντακάθαρος…», φέρεται να είπαν χαρακτηριστικά στον Μονεμβασιώτη οι συνδεσμίτες του «Γηραιού».

Για την ώρα δεν υπήρξε συμφωνία και ούτε ξέρουμε αν θα υπάρξει. Όπως βέβαια ούτε υπόσχεση από τον Μονεμβασιώτη στην προοπτική να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο του Ηρακλή. Ο καιρός σίγουρα θα δείξει πολλά…

To Top