ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οπαδός ζήτησε από την αστυνομία να ανοίξει έρευνα για στημένα παιχνίδια!

Δεν είναι μονάχα η Ελλάδα η οποία ταλανίζεται από δυσεπίλυτα προβλήματα στον χώρο της διαιτησίας.

Παράπονα και «φωνές» υπάρχουν παντού και το γεγονός αυτό φρόντισε να επιβεβαιώσει με τον πλέον απροσδόκητο τρόπο ένας οπαδός της Αϊντχόφεν.

Ο εν λόγω κύριος λοιπόν, ονόματι Μαρσέλ Μπλάακ, επισκέφθηκε το κτήριο των αστυνομικών Αρχών μετά το Άγιαξ – Ουρτρέχτη και ζήτησε να ανοίξει άμεσα έρευνα για δίκτυο στημένων παιχνιδιών στη «χώρα της τουλίπας»!

Αφορμή για αυτό, αποτέλεσε το πέναλτι -και γενικότερα οι αποφάσεις- που υπέδειξε ο διαιτητής Ντάνι Μεκελιέ υπέρ του Αρκάντιουζ Μίλικ στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης του Άγιαξ με την Ουρτρέχτη.

Ο «Αίαντας», αν και ως το 85′ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (Κλάασεν 86′, Μίλικ 89′ πέναλτι) και πλέον ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Αϊντχόφεν.

Να σημειωθεί πως πλέον απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της «Eredivisie», με τον Άγιαξ να έχει το πλεονέκτημα λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων: Έχει πετύχει 74 και έχει δεχθεί 20 γκολ (+54), ενώ η Αϊντχόφεν έχει 77 ενεργητικό και 29 παθητικό (+48).

Δείτε την επίμαχη φάση στο 1:15 του video:

Πηγή: sport-fm.gr

To Top