Οπαδός πέταξε κουβά ποπ-κορν στο κεφάλι του Νεϊμάρ: «Είναι άνθρωπος χωρίς παιδεία» (video)

Το παιχνίδι Βραζιλία – Βενεζουέλα μπορεί να ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1, όμως αυτό που έγινε μετά το τέλος του τράβηξε πάνω του τα βλέμματα όλων.

Αποδέκτης μιας απαράδεκτης συμπεριφοράς έγινε ο Νεϊμαρ. Ο Βραζιλιάνος άσος την στιγμή που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο είδε έναν θεατή να του πετά ένα χάρτινο «καλάθι» με ποπ-κορν από την κερκίδα πάνω από τη φυσούνα.

Η κίνηση αυτή φυσικά και εκνεύρισε τον Νεϊμάρ ο οποίος είχε μια ασίστ στο παιχνίδι. «Είναι κάτι το λυπηρό. Δεν έρχομαι εδώ για διακοπές, η να κάνω βόλτες, αλλά ήρθα για να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο από όλα, που είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να παλεύω για την πατρίδα μου», ανέφερε αρχικά ο Νεϊμάρ και συνέχισε:

«Αυτός ο ας τον πούμε φίλαθλο, δεν είδα καν τι είναι γιατί το είδα όταν με άγγιξαν αυτά που πέταξε, με εκνεύρισε πάρα πολύ. Καταδικάζω αυτές τις συμπεριφορές, είναι κάτι πολύ κακό για το ποδόσφαιρο. Ένας άνθρωπος που κάνει κάτι τέτοιο είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει μόρφωση, και δεν είναι ικανός να μεγαλώσει ένα παιδί με τον σωστό τρόπο. Εάν έχει παράπονα και μάλιστα τόσα πολλά, τότε ας είναι αυτός που πρέπει να αρχίσει να προπονείται και να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει και όχι εγώ», κατέληξε.

To Top