Οπαδός της Λιντς έπεσε από το διάζωμα, νοσηλεύτηκε και διαπιστώθηκε πως είχε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα

Μια τρομερή είδηση έρχεται από τα γήπεδα της Αγγλίας. Στο ματς του Κυπέλλου ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λέστερ την περασμένη Τετάρτη, ένας ιατρικό περιστατικό το διέκοψε για λίγα λεπτά. Διότι όπως είχε γίνει γνωστό, ένας οπαδός της Λιντς έπεσε από το πάνω διάζωμα του «Στάμφορντ Μπριτζ» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Άαρον Κόλεϊ, περί ου ο λόγος, ήταν ο… διπλά άτυχος της βραδιάς. Διότι όχι μόνο είχε τραυματισμό, αλλά ο 33χρονος οπαδός διαπιστώθηκε πως είναι χούλιγκαν που είχε τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Ο οπαδός της Λιντς είχε πρωταγωνιστήσει το 2012 σε ένα επεισόδιο, όταν είχε μπει στο γήπεδο και γρονθοκόπησε τον τερματοφύλακα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Κρις Κέρκλαντ. Τότε, είχε συλληφθεί, πέρασε τέσσερις μήνες στη φυλακή και του είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για έξι χρόνια. Τελικά, μετά την έφεση που είχε καταθέσει, η ποινή του είχε ολοκληρωθεί το 2016.

Η Λιντς επιβεβαίωσε ότι ο Κόλεϊ παραμένει αποκλεισμένος από αγώνες από τον σύλλογο μετά από εκείνο το περιστατικό, αλλά δεν επιβεβαίωσε πως ο οπαδός που έπεσε από το διάζωμα του γηπέδου είναι ο συγκεκριμένος, αναφέροντας πως πρόκειται για ιατρικό απόρρητο. Παρόλα αυτά, η «Daily Mail» διέρρευσε την εν λόγω πληροφορία και το μπαλάκι πλέον περνά στα «παγώνια», αφού η ευθύνη για το πού θα πάνε τα εισιτήρια στους οπαδούς, βαραίνει αποκλειστικά την ίδια.

Παρά τον αποκλεισμό του από τον σύλλογο, ο Κόλεϊ είχε εντοπιστεί από τις τηλεοπτικές κάμερες σε αγώνα της Λιντς το 2016, να αγκαλιάζει τον αμυντικό Πόντους Γιάνσον αφού σημείωσε ένα γκολ ισοφάρισης εναντίον της Νόριτς. Παράλληλα, όταν ήταν 16 ετών, είχε αποκλειστεί για άλλα τρία χρόνια λόγω συμμετοχής σε επεισόδια.

To Top