Οπαδός του Ολυμπιακού «κάρφωσε» τον 18χρονο για τον τραυματισμό του αστυνομικού (video)

Η μαρτυρία ενός άλλου οπαδού του Ολυμπιακού οδήγησε στη σύλληψη του 18χρονου για τον τραυματισμό του αστυνομικού και μετά στην ομολογία του.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης κατά αστυνομικού στου Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης, καθώς έρχονται στην επιφάνεια όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τη σύλληψη του 18χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, ύστερα από πληροφορία της Κρατικής Ασφάλειας, προσήχθη οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού ως ύποπτος. Αυτός είπε ότι δεν ήταν ο ίδιος ο δράστης αλλά «κάρφωσε» τον 18χρονο που τελικά ομολόγησε την πράξη του. Όπως είπε, ο 18χρονος λόγω και του νεαρού της ηλικίας του, έλεγε σε οπαδούς του Ολυμπιακού, πως «έκανα αυτό με τη ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη» και αφού προσήχθη, τα παραδέχτηκε όλα.

Στην ομολογία του ανέφερε: «Μου είπαν ότι θα κάνουμε επίθεση στους αστυνομικούς! Εγώ ήμουν μέσα στο γήπεδο μαζί με άλλα άτομα. Βγήκαμε έξω. Προμηθευτήκαμε τις φωτοβολίδες. Μου έδειξαν πως να την ενεργοποιήσω. Αμέσως ενεργοποίησα μια και την εκτόξευσα. Ειδα τη φωτοβολίδα να χτυπά στο έδαφος και αμέσως μετά να καρφώνεται στο πόδι του αστυνομικού. Ο αστυνομικός έπεσε στο έδαφος και εγώ έτρεξα και μπήκα στο γήπεδο».
Ο πατέρας του 18χρονου είναι σε κατάσταση σοκ τονίζοντας πως αν όντως ο γιος του προκάλεσε τον τραυματισμό του αστυνομικού κατέστρεψε τη ζωή του.

 

To Top