ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ορατός ο κίνδυνος να μείνει με “γυμνό” ρόστερ ο Άρης…

Οι ελπίδες για την άνοδο του Άρη έχουν πλέον ελαχιστοποιηθεί με τις τελευταίες να εναπόκεινται στο Διαιτητικό Δικαστήριο το οποίο μπορεί να να οδηγήσει σε αναψηλάφηση της υπόθεσης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, εάν κρίνει ότι έγινε λανθασμένη ερμηνεία του τροποποιημένου ΚΑΠ.

Ως γνωστόν αρκετοί ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, καθώς έχουν συνεργαστεί μαζί του αρκετές φορές, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης του και πολύ δύσκολα θα μείνουν τώρα που αποχωρεί. Ο λόγος για τους Γεωργιάδη, Καλογέρη, Σαμαρά, ενώ έπονται Λιόνης και Ν΄Λουντούλου. Και οι πέντε μάλιστα είναι μέλη του περσινού ρόστερ.

Η αβεβαιότητα, παράλληλα, δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου και αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές που ίσως δεν θα περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις και θα αναζητήσουν αλλού την συνέχεια της καριέρας τους.

Εξάλλου οι συμβάσεις που έχουν υπογράψει είναι με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και όχι τον Ερασιτέχνη, άρα πολύ εύκολα μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν.

Σε συνδυασμό μάλιστα και με τις μεταγραφές ξένων παικτών που ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου, γίνεται αντιληπτό ότι ο Άρης όχι μόνο αναμένεται να χάσει παίκτες, αλλά πολύ δύσκολα θα καταφέρει να ενισχυθεί με αξιόλογες λύσεις από το εξωτερικό εντός της προθεσμίας.

Εφόσον,το σενάριο αυτό πάρει “σάρκα και οστά”, ανατραπεί η απόφαση της Εφέσεων και οριστούν μπαράζ, ο Άρης θα έχει πρόβλημα με το ρόστερ, εκτός κι αν η ΕΠΟ αποφασίσει να διεξαχθούν με τα καινούργια, αν και θα πρόκειται και αυτό για παρανομία…

 

To Top