Οργή Αθανασιάδη για την απόφαση: «Θα αντιδράσουμε»

Στο Αγρίνιο, όπου βρίσκεται μαζί με την ομάδα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Θανάσης Αθανασιάδης πληροφορήθηκε την απόφαση σκάνδαλο! Το PRESSARIS επικοινώνησε μαζί του πριν από λίγο…

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο πρόεδρος των κίτρινων ήταν φανερά οργισμένος από την εξέλιξη αυτή. «Δεν πίστευα στα αυτιά μου, μόλις το έμαθα» είπε χωρίς να κρύψει την αγανάκτησή του για την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης.

«Δεν θέλω να πω τώρα εν θερμώ κάτι περισσότερο. Θα πούμε πολλά μετά το παιχνίδι που δίνει η ομάδα, αλλά σίγουρα ο Άρης θα αντιδράσει» κατέληξε ο κιτρινόμαυρος πρόεδρος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι κίτρινοι θα προσφύγουν στο Διαιτητικό δικαστήριο, μια και στην Ελλάδα των θαυμάτων από το περασμένο καλοκαίρι σε τέτοιες υποθέσεις δεν μπορεί μια ομάδα να προσφύγει στο CAS. Θεωρείται, βέβαιο, πάντως, ότι ο Άρης θα προσφύγει σε τρίτο βαθμό και όπως έλεγαν οι άνθρωποι του «θα εξαντλήσουμε τα ένδικα μέσα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Αγρίνιο είναι ακόμη μαζί με τον Θανάση Αθανασιάδη, ο διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Ζαμπέτας και ο αντιπρόεδρος Ηλίας Πόππης.

To Top