ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οργή από τον πρόεδρο των Ζωσιμάδων: «Πολύ χειρότερες οι συνθήκες με τον Άρη, θα μπορούσαν να παίξουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός»

Ο Παντελής, Κολόκας, πρόεδρος των Ζωσιμάδων, μίλησε για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με το γήπεδο των Ιωαννίνων και την ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για τα όσα συμβαίνουν με τις αλλαγές έδρας:

Δεν υπάρχει λογική, υπάρχει επιπολαιότητα και ερασιτεχνισμός αν όχι δόλος. Δεν έγιναν τα δέοντα προκειμένου να παρθεί μία απόφαση. Αυτό που έγινε δεν προσβάλει μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά μία ολόκληρη πόλη.

Ενώ συνέχισε:

Υπήρχαν κάποια προβλήματα που τα έχουμε ως περιοχή, γιατί εδώ όταν ανοίγουν οι ουρανοί και δεν κλείνουν. Οι μεγάλες ομάδες όπως ο Άρης, ο ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός έχουν προβλήματα με τα γήπεδα, προφανώς κάποιες φορές έχουμε και εμείς. Είχαμε και εμείς προβλήματα, αλλά τον τελευταίο καιρό το γήπεδο είναι όπως πρέπει να είναι. Απλά κανείς δεν έκανε έρευνα, αρκέστηκαν σε κάποια δημοσιεύματα.

Για το αν θα μπορούσε να είχε γίνει και το ΠΑΣ-ΠΑΟΚ στα Γιάννενα:

Θα μπορούσε να γίνει και το ΠΑΣ-ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες. Πέσαμε με τα μούτρα και το καθαρίσαμε το γήπεδο. Δεν θα ήταν οι καλύτερες συνθήκες, αλλά θα μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο χωρίς πρόβλημα. Η απόφαση να μην παίξουμε είχε παρθεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Για τα… δύο μέτρα και δύο σταθμά που τηρούνται:

Με τον Άρη το νερό ήταν πολύ περισσότερο και δεν υπήρξε αναβολή. Με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλύτερες οι συνθήκες. Αυτό που φωνάζουμε είναι ότι υπήρχε μία κατάσταση δημιουργίας έντονων εντυπώσεων. Με φωτογραφίες από έμπειρους φωτογράφους που δημιουργούσαν εντυπώσεις.

Για τους ανθρώπους που δούλεψαν για να είναι το γήπεδο σε καλή κατάσταση:

Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι ότι ζήτησα από το προσωπικό να έρθουν Κυριακή, να αφήσουν τις οικογένειες τους και να δουλέψουν στο χιόνι. Έγινε μία πολύ μεγάλη μάχη και το γήπεδο ήταν καθαρό και αποπαγοποιήθηκε.  Όταν τελείωσε αυτό και μου είπαν «τα καταφέραμε» έβλεπαν από τα σάιτ ότι το γήπεδο ήταν παγωμένο και δεν θα γίνει το ματς. Εμένα αυτό με έχει πειράξει πάρα πολύ.

Για τις επόμενες κινήσεις:

Το βασικό μας μέλημα είναι να είναι όλα στην εντέλεια και να αναδείξουμε το πρόβλημα. Να ξέρουν όλοι στην Ελλάδα τι συμβαίνει και να μην μείνουν σε κάποια δημοσιεύματα. Πρέπει τώρα να εξετάσουμε κάθε νομική διαδικασία, γιατί είμαστε και νομικό πρόσωπο. Όλα αυτό το πράγμα προσβάλλει και θίγει έναν χώρο. Κανένας δεν μπορεί να κάνει απόλυτη πρόβλεψη για το τι θα γίνει σε τρεις ημέρες.

To Top