Οργή από τους οπαδούς της Μπάγερν για το χαμένο πρωτάθλημα: «Άθλιο ποδόσφαιρο, Ούλι!»

Στη Μπάγερν δεν είδαν καθόλου ευχάριστα την ήττα από τη Ντόρτμουντ. Το «δώρο» στη Λεβερκούζεν, η δυσαρέσκεια αστέρων των Βαυαρών και ο οργή των οπαδών κατά της διοίκησης.

Η Μπάγερν Μονάχου έχασε τη μικρή ευκαιρία που είχε ακόμα για το πρωτάθλημα αφού ηττήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (30/03) με 2-0 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο «Klassiker». Οι Καρίμ Αντεγιέμι (10) και Τζούλιαν Ράιερσον (83) βρήκαν τα δίχτυα για τους Βεστφαλούς, ενώ το γκολ του Χάρι Κέιν ακυρώθηκε στο 89ο λεπτό.

Πλέον, η Μπάγερν απέχει 13 βαθμούς από τη Λεβερκούζεν, που δεν έχει χάσει όλη τη σεζόν. Οι Βαυαροί έχουν μόνο 0,4% πιθανότητες για την κατάκτηση της «σαλατιέρας» σύμφωνα με την Opta, ενώ και ο προπονητής Τόμας Τούχελ έχασε τις ελπίδες του. «Συγχαρητήρια στη Λεβερκούζεν για το πρωτάθλημα», είπε.

Τη δυσαρέσκειά τους εξέφρασαν και οι οπαδοί της Μπάγερν. Με πανό και φωνητικά συνθήματα ζήτησαν την αποχώρηση του Ούλι Χένες. Ο επίτιμος πρόεδρος και μέλος του εποπτικού συμβουλίου δέχεται σφοδρή κριτική από τους οπαδούς.

«Είσαι υπεύθυνος για το άθλιο ποδόσφαιρό σου, Ούλι!», έλεγε χαρακτηριστικά το πανό. Αξιο αναφοράς μάλιστα είναι το γεγονός ότι οι οπαδοί αποχώρησαν επίσης μαζικά από την κερκίδα πριν το τελευταίο σφύριγμα κόντρα στη Ντόρτμουντ.

To Top