Οργή για τoν Στυλιάρα! Η νίκη δεν κουκουλώνει το “έγκλημα”!

Η οργή του κόσμου του Άρη δικαιολογημένη εκφράζεται από παντού! Η φάση της αποβολής του Νταβίντ Αγκάνθο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Η εικόνα πρέπει να κάνει το γύρο του κόσμου ως την πλέον τραγελαφική απόφαση διαιτητή σ’ ένα πρωτάθλημα που θέλει να ανέβει επίπεδο και να λέγεται προηγμένο.

Προφανώς, βρέθηκε για ακόμα μια φορά το εύκολο θύμα, η ιδιοσυγκρασία του ισπανού επιθετικού. ο Άρης πλήρωσε φέτος το «μάρμαρο» και με το παραπάνω. Ο σεβασμός σε μια ομάδα που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο για 99 χρονιά είναι για κάποιους άγνωστη λέξη.

Ακόμα και τώρα που παίζει την επιβίωση του, δέχεται χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ωστόσο, ο σύλλογος απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και θα δώσει την μάχη του μέχρι το τέλος.

Κύριε Στυλιάρα: με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό σας οφείλεται να πάρετε θέση για την απόφαση του 19ου λεπτού. Εφόσον κάνατε λάθος, θα πρέπει τουλάχιστον να τοποθετηθείτε δημόσια.

Κύριε Στυλιάρα: στα μάτια όλων των υγειών σκεπτόμενων φιλάθλων, ο Άρης έχει φέτος «κατακρεουργηθεί» ουκ ολίγες φορές. Είναι η πλέον αδικημένη ομάδα μακράν από τη δεύτερη. Ασφαλώς, γνωρίζεται ποιες ομάδες έχουν δικαιολογημένα παράπονα και ποιες όχι. Διαιτητής είστε.

Κύριε Στυλιάρα: για φάσεις που επισύρουν πειθαρχικό έλεγχο και γίνονται κοντά σε συνεργάτη σας (στην προκειμένη περίπτωση τον τέταρτο διαιτητή) συνήθως ζητείται η άποψή τους για ευνόητους λόγους. Μπορεί να παραπλανηθήκατε, να μην είχατε οπτικό πεδίο. Θεμιτό. Είχατε όμως τη δυνατότητα να ρωτήσετε το 4ο και τον βοηθό.

Κύριε Στυλιάρα: το ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει προσπάθειες για να πετάξει από πάνω του την ταυτότητα της αναξιοπιστίας. Ειδικά σε αγώνες που «παίζεται» η κατηγορία για μια ομάδα. Όλοι εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο, το θέλουμε ανταγωνιστικό. Όλοι οφείλουν να προστατέψουν το προϊόν και να το κάνουν ανταγωνιστικό.

Κύριε  Στυλιάρα: τα ελληνόπουλα είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου μας. Ο Άρης παραδοσιακά είναι από τις ομάδες που αναδεικνύει ταλέντα, παίρνει πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικίες κάτω των 20, και έχει τροφοδοτήσει την εθνική μας ομάδα με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται φέτος στην ομάδα είναι στην πλειοψηφία τους 20χρονα. Αγωνίζονται για την καριέρα τους, το ψωμί τους και την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. Αυτή που υπηρετούν από την προεφηβική ηλικία. Σεβαστείτε τους.

 

To Top