ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οργή για τη Γερμανική αστυνομία! Όλο το παρασκήνιο και φωτογραφίες ντοκουμέντο από το PRESSARIS (photo)

Μπορεί αρχικά επτά από τους 16 συλληφθέντες στην αναμέτρηση του Άρη με τους Σκάιλαϊνερς για το Τσάμπιονς λιγκ, να αφέθηκαν ελεύθεροι και στην συνέχεια όλοι τους, αφού τους έγινε εξακρίβωση στοιχείων σε αστυνομικό τμήμα, αλλά είναι δεδομένη η οργή για τη στάση της Γερμανικής αστυνομίας στη χθεσινή βραδιά στη Φρανκφούρτη!

Το PRESSARIS, το οποίο άμεσα και πριν από όλα τα μέσα ενημέρωσης σας έδωσε λεπτό προς λεπτό το ρεπορτάζ από την άνανδρη, τυφλή επίθεση Γερμανών κουκουλοφόρων, δέχθηκε σωρεία καταγγελιών για τη στάση της αστυνομίας. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα; Η Γερμανική αστυνομία επενέβη απλά και με τραγική καθυστέρηση, μετά την απομάκρυνση των κουκουλοφόρων, ενώ οι άνδρες της παρέμειναν άπραγοι σε όλη τη διάρκεια του σκηνικού, όταν και προκαλούσαν πανικό, καταστροφές και τραυματισμούς οι τραμπούκοι, μπροστά στα μάτια όλων.

Αποτέλεσμα τελικά να γίνει προσαγωγή 16 Ελλήνων (υπήρχαν και μετανάστες από Γερμανία και Ολλανδία) και μόλις ενός (1) Γερμανού. 

Δείτε τη φωτογραφία ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του Γερμανού έξω από το Fraport Arena κι ενώ περίπου 200 κουκουλοφόροι που χτυπούσαν σαν… “στρατός”, ντυμένοι ομοιόμορφα είχαν γίνει… αόρατοι:

epeis3

 

Δείτε εδώ τη στιγμή της σύλληψης των πρώτων Ελλήνων. Από αυτούς ελεύθεροι αφέθηκαν αρχικά οι επτά από τους συνολικά 16 συλληφθέντες και τελικά όλοι τους, κι αφού τους έγινε εξακρίβωση στοιχείων. Παράλληλα είχε ακινητοποιηθεί ένα βαν φιλάθλων:

epeis2

Είχε προηγηθεί σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν και καταγράφηκαν από το PRESSARIS άμεσα και έγκαιρα, η επίθεση από περίπου 200 κουκουλοφόρους, μεταξύ των οποίων ήταν αρκετοί της Άιντραχτ, με τη μόνη εξήγηση που μπορεί να δοθεί σε πρώτη ανάγνωση, να είναι το γεγονός ότι οι φίλαθλοι του Άρη έχουν φιλικές σχέσεις με τους αντίστοιχους της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την οποία αγωνίζεται τώρα η ομάδα της Φρανκφούρτης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μάνος Λάσκαρης και το στέλεχος της ΚΑΕ (υπεύθυνος ασφαλείας), Παύλος Μπινόπουλος βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στους Έλληνες φιλάθλους και εν τέλει έπαιξανσημαντικό ρόλο για να δοθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα η καλύτερη λύση.

Δείτε εδώ μια ακόμη φωτογραφία ντοκουμέντο από τον χώρο του πάρκινγκ, όπου έγινε η επίθεση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο Ελλήνων φιλάθλων:

epeis

To Top