Οργή λαού! Ένταση έξω από το γήπεδο και λαϊκά δικαστήρια!

Ο Άρης ήταν… απών, ουσιαστικά, στον αγωνιστικό χώρο, έχασε την ευκαιρία να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού και η οργή του κόσμου εκφράστηκε μετά το παιχνίδι! Ένταση έξω από το γήπεδο, λαϊκά δικαστήρια και χρήση χημικών (αδικαιολόγητη) από την αστυνομία!

To σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Μάνταλο, ξεχείλισε το ποτήρι της οργής και της αγανάκτησης του κόσμου του Άρη. Οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά “ήπιαν” ακόμη ένα πικρό ποτήρι με το 0-0, που αφήνει τον Άρη σε τεντωμένο σχοινί.

Πολλές αποδοκιμασίες προς κάθε κατεύθυνση. Στη συνέχεια και έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης και στους δρόμους γύρω από αυτό επικράτησε ένταση! Οργή, αγανάκτηση και κατηγορίες για την τραγική κατάσταση που συνεχίζει να βιώνει η ομάδα.

Τα λαϊκά δικαστήρια με τις αποδοκιμασίες είχαν ως αποτέλεσμα την υπερβολική (αλήθεια όσοι ισχυριστούν ότι ήταν έως και… προμελετημένη, μήπως θα τους πεις κανείς “τρελούς”;) αντίδραση για μια ακόμη φορά της αστυνομίας, η οποία έκανε χρήση χημικών.

Θα σας ενημερώσουμε με άλλο ρεπορτάζ για ο,τιδήποτε νεότερο.

To Top