ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οργή στον Άρη! Η ΠΑΕ κινείται νομικά της προέδρου του διαιτητικού!

Οργή στον Άρη για την εκδικητική απόφαση σκάνδαλο της ΕΠΟ! Η ΠΑΕ κινείται νομικά της προέδρου του διαιτητικού! (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Όπως ενημερώνουν οι κιτρινόμαυροι, υπάρχει η απόφαση να κινηθεί νομικά η ΠΑΕ κατά της προέδρου του διαιτητικού Μαριέλλας Μπουλταδάκη, για την απίστευτη απόφαση που εξέδωσε σε βάρος της νομιμότητας με φόντο την υπόθεση οφειλών της παλιάς ΠΑΕ στον Κοντοβά.

Σημειώνουν χαρακτηριστικά στην Αλκμήνης ότι υπάρχει ξεκάθαρα κακή ερμηνεία του ΚΑΠ και του αθλητικού νόμου, αφού ο νόμος Κοντονή αναφέρει με κατηγορηματικό τρόπο ότι οι τις νέες ΠΑΕ μετά το 2016 – 17 δεν “κουβαλάνε” παλιά χρέη και φυσικά δεν έχουν  καμία υποχρέωση αν τα πληρώσουν!

Δεν είναι τυχαίο ότι η ΕΠΟ αποφάσισε μετά από ένα χρόνο ότι οι ΠΑΕ που ιδρύονται το 2017 (και φυσικά όχι ο Άρης) θα πληρώνουν το 50%, την στιγμή που η υπόθεση Κοντοβά είναι του 2013.

Ξεκάθαρα πρόκειται για μια εκδικητική απόφαση σε βάρος των κιτρινόμαυρων, μνημείο αδικίας και διαπλοκής, ζητώντας από τον Άρη να πληρώσει κακώς το 50% των οφειλών, κάτι που δεν προβλέπεται από το ελληνικό δίκαιο και τους νόμους του ελληνικού κράτους.

Μπροστά σε αυτήν την εξέλιξη ο Άρης δείχνει αποφασισμένος να κάνει κάθε νομική ενέργεια που απαιτείται για την αποκατάσταση της νομιμότητας.

To Top