ΑΠΟΨΕΙΣ

Οργή του Άρη για ΕΠΟ και κυβέρνηση για το σκάνδαλο ολκής!

Ο Άρης βρίσκεται για μια ακόμη φορά στη δίνη ενός σκανδάλου ολκής! Πρωτοφανής απόφαση στα νομικά χρονικά και τιμωρία με -6 για τον Άρη στην υπόθεση Λάσκοφ, από την οποία οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν αποδεδειγμένα το παραμικρό όφελος, ενώ υπάρχουν οι ομολογίες των αυτουργών που τους απαλλάσσουν από οποιαδήποτε ανάμειξη!

Είναι φανερό ότι ο Άρης έχει δυναμώσει, φανερό επίσης ότι… τρομάζει και πλέον βιώνει το χρονικό ενός προαναγγελθέντος σκανδάλου σε πλήρη εξέλιξη μπροστά στα μάτια όλης της ποδοσφαιρικής επικράτειας!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες απόφαση-ντροπή για την υπόθεση Λάσκοφ, κόντρα σε κάθε λογική και νομιμότητα! Όπως ανέφερε η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της: “Είναι δε, ασύλληπτο πως η Επιτροπή Δεοντολογίας και Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έλαβαν υπόψη τις καταθέσεις των μαρτύρων!!! Αντιθέτως, τις αγνόησαν προκλητικά, παραποιώντας την αλήθεια και αποφασίζοντας με δικά τους κριτήρια”.

Συγκεκριμένα, δεν κατέρριψε την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, διατήρησε το -6 και σε ένα ρεσιτάλ “σημαδεμένης τράπουλας” αποφάσισε σκανδαλωδώς να ισχύσει η ποινή από το νέο πρωτάθλημα! Αυτό κι αν δεν σημαίνει… ενέδρα για να σταματήσουν την πορεία του Άρη, τι άλλο μπορεί να σημαίνει;

Στην Αλκμήνης είναι δεδομένο ότι επικρατεί οργή και αγανάκτηση. Οι ευθύνες έχουν όνομα και… διευθύνσεις:

– η ένοχη και αμαρτωλή ΕΠΟ κατέδειξε ότι παραμένει όμηρος στις “συμμαχίες” και τους “εξυγιαντές”.

– η κυβέρνηση και οι πολιτικοί παράγοντες που μπροστά σε τόσο κραυγαλέα σκάνδαλα είτε σφυρίζουν αδιάφορα, είτε αδυνατούν να αποκαταστήσουν την νομιμότητα. Καλές οι φωτογραφίες στην ΔΕΘ, καλές οι υποσχέσεις και τα παχιά λόγια, αλλά όπως και στην περίπτωση των χρεών και της καταστρατήγησης των νόμων και της δικαιοσύνης ήταν απλοί θεατές, παίζοντας έναν ύποπτο ρόλο!

Ο Άρης καλείται να αντιδράσει για μια ακόμη φορά, ευρισκόμενος σε δυσχερή θέση. Πρέπει να το κάνει με συσπείρωση δυνάμεων και αποτελεσματικό σχέδιο.

 

 

To Top