Οργανωμένοι οπαδοί ΟΦΗ: «Δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτή τη παρωδία»

Οργισμένη ανακοίνωση για την αλλαγή του σήματος του ΟΦΗ εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί, ζητώντας την απόσυρσή του.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Respect our history”

Σαν οργανωμένο οπαδικό κίνημα του Ομίλου Φιλάθλων Ηρακλείου,γνωρίζοντας,την τεράστια ιστορία του συλλόγου και βιώνοντας ένα μεγάλο μέρος απ αυτή πολλές γενιές Ομιλιτών,εκφραζουμε πίκρα,απογοήτευση και οργή γι’ αυτό το τεράστιο ιστορικό λάθος το οποίο διαπράξατε χθές.

Αλήθεια, εσείς “παιδιά” του Ευγένιου, που για πολλά χρόνια και σε δύο διαφορετικές δεκαετίες μεγαλουργήσατε στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρωπης τιμώντας την φανέλα,πώς νιώθετε που εσείς οι ίδιοι ξηλώνετε και διαγράφετε σε μια ημέρα τόσα χρόνια ένδοξης ιστορίας;;;

Κύριε Μιχάλη Μπουση και “παιδιά”του Ευγένιου, απο την πρώτη μέρα έλευσή σας,σας στηρίξαμε.. Στηρίξαμε όλο αυτό το εγχείρημα για το οποίο άλλωστε αγωνιστήκαμε κατά το παρελθον σαν Οπαδικό Κίνημα όλοι μαζί ενωμένοι,με έναν κοινό στόχο!!Έναν Ο.Φ.Η. ανεξάρτητο υπερήφανο και με αξιοπρέπεια!!!Όμως!!!!Ποτέ και σε καμία στιγμή αυτά τα δύο σχέδον χρόνια δεν αφουγκραστηκατε και δεν λογαριάσατε τα “πιστεύω” και τα συναισθήματα του κόσμου.Δεν ζητήσαμε ποτέ τίποτα πέρα από σεβασμό στην ιστορία και στον ΛΑΟ του ΟΦΗ μας.

Εκφράζοντας το σύνολο των οργανωμένων και μη…ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!

Απαιτούμε άμεσα την αφαίρεση αυτού του εκτρώματος…Το απαιτεί η 95χρονη ιστορία του Ο.Φ.Η μας!!!Αν στοχεύετε σε εμπορικές επιτυχίες αναζητήστε νέες μεθόδους και δράσεις οι οποίες δεν θα προσβάλλουν την ιστορία μας!!Φθηνά κόλπα marketing ΟΧΙ σε εμας!!

ΛΑΕ ΤΟΥ Ο.Φ.Η.!!!!Με αξιοπρέπεια,σεβασμό,και με απεριόριστη αγάπη πρός όλους εσάς,τους απλούς φιλάθλους,μικρούς και μεγάλους,για τα αδέρφια μας εκεί ψηλά αλλα και όλοκληρο το οπαδικο κίνημα της Θύρας 4, δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτή τη παρωδία!Δεν θα γίνουμε συνένοχοι!!Έτσι λοιπόν,αποφασίζουμε ότι για τα επόμενα χρόνια,δεκαετίες μεχρι και το θάνατο,στην αγαπημένη μας Θύρα 4,σε ολόκληρο το Γεντίκουλε,στις σημαίες,στα πανό μας,στα μπλουζάκια μας,αλλά και σε κάθε γήπεδο που θα βρεθουμε θα μας συνοδεύει και θα υπάρχει πάντα η ασπίδα!!Υποσχόμαστε ότι,οι νέες γενιές οπαδών θα μεγαλώσουν όπως μεγαλώσαμε κι εμείς!!!Με αυτό το έμβλημα!Με αυτο το σημα βαθια ριζωμενο μέσα στη ψυχή μας!!!!

Υ.Γ:Το κεφάλι ψηλά κι ασπίδα στη καρδια!

Υ.Γ4: Τα κορμιά μας γεμάτα τατουάζ με την ΑΣΠΙΔΑ που καταργήσατε χωρίς να μας δώσετε έστω το δικαίωμα συμφωνίας η διαφωνίας.

Snakes 4 heraklion club

Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος

Archanes club

OFI Germany fans

Ο.Φ.Η. U.K fans”.

To Top