Οργανωμένοι της Ντόρτμουντ: “Ο Γκέτσε… σκότωσε τη μαγεία του αποψινού αγώνα”

Ήταν δεδομένο πως η είδηση της μετακίνησης του Μάριο Γκέτσε από τη Ντόρτμουντ στη Μπάγερν, η οποία ανακοινώθηκε χθες (23/4), θα προκαλούσε αντιδράσεις ανάμεσα στους φίλους της Μπορούσια, μία ημέρα μάλιστα πριν τον κρίσιμο πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ στο Champions League.

Σε συνέντευξή του στην “Marca”, ένας εκ των αρχηγών των οργανωμένων οπαδών της Ντόρτμουντ, ο Γιαν Χένρικ Γκρούσεκ εξέφρασε τη δική του άποψη για το πόσο θα επηρεάσει η είδηση αυτή την ατμοσφαιρα του αποψινού (24/4) παιχνίδιού.

“Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει ο κόσμος σήμερα γιατί στην τελική εξαρτάται από το τι θα αποφασίσει ο καθένας ξεχωριστά. Αλλά σίγουρα μπορώ να σου πω ότι ο Γκέτσε σκότωσε τη μαγεία μιας από τις ομορφότερες βραδιές στην ιστορία της Μπορούσια” ήταν τα λεγόμενα του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που θα έχει ο Γκέτσε απόψε από το κοινό του Signal Iduna Park: “Δεν θα είναι εύκολο να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Αλλά ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά που θα μπει στο γήπεδό μας με τη φανέλα της Μπορούσια. Δεν θέλω να τον ξαναδώ εδώ! Αυτό που έκανε πριν τον αγώνα απλά δεν γίνεται”.

Τέλος, ο φίλος της Ντόρτμουντ δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο εντυπωσιακό κορεό που ύψωσαν οι οργανωμένοι στο παιχνίδι με τη Μάλαγα, ενώ ρωτήθηκε και για το αν ετοιμάζεται κάτι ανάλογο και για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στη βασίλισσα:

“Κάτι ετοιμάζουμε και για σήμερα, αλλά δεν θα είναι το ίδιο εντυπωσιακό γιατί για να φτιάξουμε αυτό με τη Μάλαγα μας πήρε δύο μήνες, ενώ για τον αγώνα με την Ρεάλ είχαμε στη διάθεσή μας μόνο 10 ημέρες. Επιπλέον μας τελειώνουν και τα χρήματα. Το κορεό που είδατε κόστισε περίπου 8.000 ευρώ και όλα τα λεφτά βγήκαν από το πορτοφόλι μας. Ήταν ένα δώρο για την ομάδα” ήταν η απάντησή του.

Πηγή: sport.gr

 

To Top