ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οργανώνεται το εμπορικό, συνεργασία της ΠΑΕ με την TAF!

H επιστροφή του Άρη στην Σούπερ λίγκα επιβάλλει την οργάνωση της ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα. Δέσμευση του Θόδωρου Καρυπίδη είναι να οργανωθεί η ΠΑΕ. Ο κόσμος του Άρη περιμένει τις πράξεις. Άμεσα και ουσιαστικά.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ έχει προτεραιότητα την οργάνωση του εμπορικού τμήματος. Ήδη ξεκίνησε συζητήσεις με δυο στελέχη, ενώ θα υπάρξει συνεργασία με την εταιρία TAF για την οργάνωση του E-shop, αλλά και σε άλλα θέματα μάρκετινγκ.

Ποια είναι η TAF; Όπως αναφέρει η ίδια στην διαδικτυακή της πύλη:  “Ο αθλητισμός αποτελεί το ιδανικό “εργαλείο”, μέσω του οποίου η TAF δημιουργεί και εφαρμόζει στρατηγικές μάρκετινγκ με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, τόσο σε προϊοντικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες της με τις μεγαλύτερες αθλητικές ομοσπονδίες παγκοσμίως καθώς και η σύναψη συμβολαίων με τις δημοφιλέστερες Ελληνικές ομάδες, εγγυώνται την πιο αποτελεσματική προβολή για τους πελάτες – συνεργάτες της.
Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η διαπραγματευτική δύναμη της TAF, εξασφαλίζει για τους πελάτες – συνεργάτες της το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το λιγότερο δυνατό ρίσκο”.

Η ΤΑF έχει πεδίο δράσης στα τηλεοπτικά, διαφημιστικά δικαιώματα, αλλά και στα χορηγικά προγράμματα. Πελάτες της είναι μεγάλα ονόματα όπως COSMOTE, Unilever, Intersport, Nissan, EKO, Goody’s, Τράπεζα Πειραιώς, Everest κ.α.

Παράλληλα, έχει συνάψει συμφωνίες με τηλεοπτικούς φορείς σε όλο τον κόσμο και διανέμει τα παιχνίδια της Ελληνικής Σούπερ λίγκα σε χώρες όπως οι: Ολλανδία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ρουμανία, Σερβία, Κροατία, το Ισραήλ, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική, την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και άλλες.

Επίσης, έχει συνεργασία για τα διαφημιστικά δικαιώματα της ΚΑΕ Άρης, αλλά και των ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ενώ σε επίπεδο χορηγικών προγραμμάτων συνεργάζεται και με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.  Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει επιμεληθεί τα χορηγικά προγράμματα μεγάλων ομάδων, διοργανώσεων, αλλά και φορέων προχωρώντας στην αναζήτηση και εξεύρεση χορηγών, καθώς και στην επιτυχημένη διαχείριση των εκάστοτε χορηγιών.

 

To Top