“Οργανώνεται” το Aris sports cafe για το ντέρμπι της… Τούμπας

Στην Ελλάδα της Τρόικας ακόμη και τα αυτονόητα πράγματα θεωρούνται “βουνό” και δεν μπορούν να ξεπεραστούν. Η (αναμενόμενη) αρνητική εξέλιξη στο θέμα της μετακίνησης οπαδών του Άρη στην Τούμπα, αναγκάζει τους κίτρινους να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα.

Σε αυτήν την Ελλάδα είναι… αδιανόητο, φίλαθλοι να δουν ένα παιχνίδι της ομάδας τους, μέσα στην ίδια τους την πόλη!

Ήδη η κίτρινη ΠΑΕ και το εμπορικό τμήμα… “οργανώνουν” κατάλληλα το Aris sports cafe για τον αγώνα της Κυριακής, προκειμένου να φιλοξενήσει τον κόσμο του Άρη και να τον εξυπηρετήσει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αφού δεν γίνεται αλλιώς…

Στόχος των κίτρινων να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους του Άρη με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αλλά παράλληλα να έχουν σημαντικά έσοδα σε μια δύσκολη περίοδο. Ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες κινήσεις σε επίπεδο τροφοδοσίας, αλλά τηλεοράσεων κ.α. προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

ΠΑΟΚ-Άρης λοιπόν, στις 8.30 μ.μ. με… θέα το Κλεάνθης Βικελίδης! ARIS Beer F.C. , Sports Cafe, μπουτίκ, Κοινωνία Μελών Άρη και ό,τι άλλο υπάρχει γύρω από το  Κλεάνθης Βικελίδης  θα είναι ανοιχτά και θα εκπέμπουν δυνατά και κιτρινόμαυρα!

To Top