«Οργασμός» επιτυχιών, στηρίζουμε τη Σπαρτάκ Μ. με «διπλό» Draw No Bet‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει πλέον οι επιτυχίες, με τη στήλη «Μπόμπες» να παίρνει τη σκυτάλη από το «Σύστημα» και να μοιράζει σε καθημερινή βάση πολλά χρήματα.

Μετά το 11/13 του Σαββατοκύριακου, χθες ημέρα Champions League η στήλη πρότεινε 8 σημεία εκ των οποίων επιβεβαιώθηκαν τα 6 μεταξύ των οποίων και το 3.10 που έδινε το Χ2 της Πλίμουθ επί της Μπάρνλεϊ. (Δείτε εδώ τις χθεσινές επιτυχημένες προτάσεις και το συγκεντρωτικό ταμείο).

Στις σημερινές μας «εκπλήξεις» ξεχωρίσαμε 3 σημεία απο το κουπόνι. Με 40 ευρώ ποντάρισμα στηρίζουμε τη Σπάρτακ Μόσχας στο «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 2.43 στην Pinnacle. Εξίσου καλή πρόταση βέβαια (40 ευρώ ποντάρισμα) εμφανίζεται και το Χ2 της Ντεπόρτες Τολίμα με αντίπαλο της Γιούνιον Κατόλικα στο 2.16 στην 12Bet. Me 30 ευρώ ποντάρισμα τώρα πάλι για το Champions League θα πάμε με τους Γερμανούς της Γκλάντμπαχ στο «Διπλό» Draw No Bet κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου σε απόδοση 3.40 στην Bet365.

Στα «Μονά» τώρα ξεχωρίσαμε ένα σημείο από το Σούπερ ντέρμπι για τον επαναληπτικό Σούπερ Καπ μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα το «Χ ημίχρονο» έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον σε απόδοση 2.50 στην Bet365. Με 35 ευρώ ποντάρισμα στηρίζουμε την Παλμέιρας στο «Διπλό» Draw No Bet με αντίπαλο την Πορτογκέσα που πληρώνει 1.95 στην William Hll.

Χθες στην Κατηγορία «Τένις» είχαμε 2/4 προτάσεις με τον Almargo να επικρατεί του Στέπανεκ και να πληρώνει 1.90, στο σημείο της χθεσινής ημέρας με 50 ευρώ ποντάρισμα. Σήμερα πάμε με δύο σημεία με την πρόταση της ημέρας να είναι το +2,5 σετ του Τράβερ σε απόδοση 1.80.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top