Οργιάζουν οι φήμες για παραίτηση Σαρρή

Η ημερομηνία για το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ άλλαξε, αντί για τις 30 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί σήμερα, αλλά τα σενάρια για παραίτηση του Γιώργου Σαρρή όχι μόνο παραμένουν, αλλά είναι πιο έντονα από ποτέ.

Οπως είχε γράψει το «Goal», ο πρόεδρος της ΕΠΟ προσανατολιζόταν σε διοικητικό συμβούλιο για τα τέλη του μήνα, ώστε σε περίπτωση βουλευτικών εκλογών να παραιτηθεί και να κατέβει ως υποψήφιος στη Χίο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μέλη του συμβουλίου όμως, αιφνιδιαστικά, το προηγούμενο Σάββατο ενημερώθηκαν ότι το ΔΣ -το πρώτο έπειτα από την άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος μάλιστα εναντίον μελών της Ομοσπονδίας- θα διεξαχθεί σήμερα και χθες οι φήμες οργίαζαν ότι ο Γιώργος Σαρρής θα παραιτηθεί.

Με βάση τις δηλώσεις την επομένη της ήττας της εθνικής από τα Νησιά Φερόε, ο Γ. Σαρρής αναμένεται να απολογηθεί κιόλας για την επιλογή του Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ θα τεθούν επί τάπητος η αποχώρηση του Χιου Ντάλας από τους ορισμούς των διαιτητών και οι ποινικές διώξεις.

Πιέσεις για την επιχορήγηση

Στο μεταξύ, οι ενώσεις πιέζουν την πολιτεία ώστε να μη χαθεί η επιχορήγηση του 1,43 εκατ. ευρώ εξαιτίας της έλλειψης φορολογικής ενημερότητας της ΕΠΟ.

«Καθίσταται απόλυτη ανάγκη να διατεθούν τα χρήματα που εγκρίθηκαν από το υπουργείο προς την ΕΠΟ στα εκατοντάδες ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία και στους χιλιάδες ερασιτέχνες αθλητές και παράγοντες» τόνισε ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης με παρέμβασή του.

Ο υφυπουργός Εργασίας Γιάννης Πλακιωτάκης επικοινώνησε με τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα και του ζήτησε να μη χαθεί η κρατική επιχορήγηση προς τις ενώσεις.

– Την επίσπευση όλων των υποθέσεων που εκκρεμούν και αφορούν το ποδόσφαιρο ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος σε συνάντηση που είχαν χθες.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top