ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ορεκτικό με Μαν. Γιουνάιτεντ και «κυρίως» με Λέστερ-Άρσεναλ

Η ιδέα της διοργανώτριας αρχής της Πρέμιερ Λιγκ να βάλει στο πρόγραμμα ένα παιχνίδι το βράδυ της Παρασκευής λειτουργεί θαυμάσια ως «ορεκτικό» για ένα weekend γεμάτο αγωνιστική δράση. Την αρχή κάνει σήμερα στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πρώτο εντός έδρας ματς του Ζοσέ Μουρίνιο με τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ αναμένεται να αγωνιστεί και ο Πολ Πογκμπά. Το εμπόδιο της Σαουθάμπτον βέβαια μόνο αμελητέο δεν είναι, καθώς οι «Άγιοι» έχουν περάσει νικηφόρα από το Μάντσεστερ τις τελευταίες δυο χρονιές…

Aύριο, τη «σκυτάλη» παίρνει από νωρίς η Μάντσεστερ Σίτι, στη δύσκολη αποστολή της στην έδρα της Στόουκ. Μετά το νικηφόρο ματς (0-5) επί της Στεάουα μεσοβδόμαδα για τα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ, το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα (πιθανώς χωρίς τον γκολκίπερ Τζο Χαρτ, που είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου) θα κυνηγήσει το πρώτο της «διπλό» για φέτος στο Νησί. Επικίνδυνη έξοδος και για τις Λίβερπουλ και Τσέλσι, απέναντι στη νεοφώτιστη Μπέρνλι και τη Γουότφορντ αντίστοιχα. Από τους «κόκκινους» θα λείψει σίγουρα ο τραυματίας Σαντιό Μανέ.

inner

H Τότεναμ θα επιχειρήσει να πάρει το πρώτο της «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, που βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την απόκτηση του Κριστιάν Μπεντέκε. Την παράσταση ωστόσο στα παιχνίδια του Σαββάτου «κλέβει» η αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Λέστερ με την Άρσεναλ στο «King Power Stadium». Oι «αλεπούδες» θέλουν να ρεφάρουν την ήττα της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στην δευτεραθλήτρια Άρσεναλ, που ομοίως θα προσπάθησει να αποφύγει μια δεύτερη σερί αποτυχία.

inner

Iδιαίτερο ενδιαφέρον, τέλος, έχει την Κυριακή το ντέρμπι του «Τees-Wear», ανάμεσα στη Σάντερλαντ του Ντέιβιντ Μόγιες και τη Μίντλεσμπρο που έχει επιστρέψει μετά από 7 χρόνια στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 19/8
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Σαουθάμπτον 22.00

Σάββατο 20/8
Στόουκ-Μάντσεστερ Σίτι (14.30)
Μπέρνλι-Λίβερπουλ (17.00)
Σουόνσι-Χαλ
Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας
Γουότφορντ-Τσέλσι
Γουέστ Μπρομ-Έβερτον
Λέστερ-Άρσεναλ (19.30)

Κυριακή 21/8
Σάντερλαντ-Μίντλεσμπρο (15.30)
Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ (18.00)

To Top