ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ορεξάτος, προσγειωμένος κι αποφασισμένος να… μείνει ο Κλόμπουσταρ

Ο Γιάκα Κλόμπουτσαρ είναι εδώ για τον Άρη. Από χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Γιάννη Καστρίτη, δήλωσε και δείχνει ορεξάτος και αποφασισμένος να… μείνει.

Ο Σλοβένος με το που πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” κατευθύνθηκε στο γήπεδο και προπονήθηκε για πρώτη φορά στο Παλέ, χωρίς να χάσει λεπτό. Λίγο νωρίτερα είχε στείλει το μήνυμα: «Είμαι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας. Θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής. Θα προσπαθήσω να είμαι επιθετικός και να κοντρολάρω το παιχνίδι. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα».

Όπως έγινε γνωστό, η συμφωνία έχει να κάνει με συμβόλαιο ενός μήνα και οψιόν ανανέωσης για πέντε μήνες. Αυτό θα κριθεί από την παρουσία του στο διάστημα του ενός μήνα κι αν ικανοποιήσει δεν αποκλείεται να συνεχίσει με τα κιτρινόμαυρα. Ο Σλοβένος είχε απασχολήσει και πριν λίγες μέρες τους κιτρινόμαυρους για την θέση του Λόκετ, όμως τώρα ήρθε να αντικαταστήσει τον Χάνλαν. Εφόσον ο Κλόμπουτσαρ ικανοποιήσει και θέλει να τον κρατήσει ο Άρης θα πρέπει να αποφασιστεί  η αποχώρηση ενός ξένου, μια και με τον Χάνλαν και τον Κέλι, θα έχει επτά ξένους (το όριο είναι έξι, ανεξάρτητα εάν είναι Αμερικάνοι ή κοινοτικοί).

 

 

 

To Top