Οριακά για Άρη ο Χουάνκαρ

Η διακοπή του πρωταθλήματος λειτουργεί ευεργετικά για τον Παναθηναϊκό, ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες οι ποδοσφαιριστές από τα διαδοχικά παιχνίδια, αλλά και να επανακάμψουν παίκτες που βρίσκονται στα “πιτς”.

Συγκεκριμένα ο… εξής ένας σε πρώτη φάση, δηλαδή ο Χουάνκαρ, που παραμένει παροπλισμένος μετά τον τραυματισμό του από κροτίδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πλέον έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τότε, που ο Ισπανός αριστερός μπακ βρίσκεται στα “πιτς”.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής θα δοκιμάσει να τρέξει το προσεχές μέσα στο προσεχές διήμερο κι αν τα καταφέρει χωρίς πρόβλημα θα μπει σταδιακά σε ρυθμούς προπονήσεων.

Η επανένταξή του θα είναι ομαλή και ο στόχος αρχικά είναι να προλάβει να μπει, έστω στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (26/11), αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μαγνητική ο Πάλμερ-Μπράουν

Ακόμη ένα όνομα στο ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού είναι αυτό του Πάλμερ-Μπράουν. Ο Αμερικανός στόπερ αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία εντός της ημέρας για να υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται το πόδι του. Εφόσον τα αποτελέσματα της μαγνητικής είναι καλά, τότε αναμένεται να μπει στις προπονήσεις μετά από τρεις εβδομάδες.

To Top