Οριακή η κατάσταση στη Μακάμπι

Τα νεύρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι… τεντωμένα το τελευταία χρονικό διάστημα, κάτι που έχει άμεση επιρροή και ανάμεσα στους παίκτες της ισραηλινής ομάδας.

Όπως αναφέρει το «sportsrabbi», στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης (7/12) οι Τζέιμς Νάναλι και Ιφτάχ Ζιβ είχαν έντονη αντιπαράθεση, με τους δύο παίκτες να λογομαχούν και τον Γιάννη Σφαιρόπουλου να τους στέλνει στα αποδυτήρια πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

Τόσο ο Νάναλι, όσο και ο Ζιβ αγωνίστηκαν κανονικά στο παιχνίδι της Μακάμπι κόντρα στην Ούνικς για την 14η αγωνιστική της Euroleague την Πέμπτη (9/12), σε ένα ματς που ο Σφαιρόπουλος τα… άκουσε από τον κόσμο της ομάδας του Τελ Αβίβ. To Σάββατο (11/12) η Μακάμπι επικράτησε της Χάποελ Μπερ Σεβά για το ισραηλινό πρωτάθλημα, δύσκολα και πάλι, σε μία νίκη που έδωσε χρόνο και ανάσες στην ομάδα του Τελ Αβίβ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Έλληνας τεχνικός δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές του στον πάγκο της Μακάμπι, με το περιστατικό να δείχνει πως το κλίμα στην «ομάδα του λαού» είναι οριακό, με τα παιχνίδια της ερχόμενης βδομάδας απέναντι σε Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague να κρίνουν το μέλλον του Σφαιρόπουλου στον πάγκο των Ισραηλινών.

To Top