Οριστικά έκπτωτος ο Γιαννακόπουλος

Διπλό «όχι» στις προσφυγές που είχε καταθέσει ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά των σε βάρος του αποφάσεων του αθλητικού δικαστή, αλλά και της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, είπε σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM το ΑΣΕΑΔ. 

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης των «πράσινων», είχε προσφύγει κατά των υπ’ αριθμών 38.30.05.14 και 45.04.07.2014 αποφάσεων του αθλητικού δικαστή με τις οποίες είχε τιμωρηθεί με δέκα μήνες αποκλεισμού από τα γήπεδα λόγω των δηλώσεών του μετά τον τρίτο τελικό της περυσινής σεζόν της Basket League με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλά και της παράνομης (λόγω της τιμωρίας του) παρουσίας του στις κερκίδες στον πέμπτο τελικό που ακολούθησε. Το ΑΣΕΑΔ λοιπόν, με την υπ’ αριθμόν 88/2014 απόφασή του, απορρίπτει τη συγκεκριμένη προσφυγή, κάτι που σημαίνει πως η ποινή παραμένει ως έχει.

Παράλληλα, ίδια παραμένει και η τιμωρία που επέβαλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η Ε.ΦΙ.Π. και αφορούσε 1ον) την επτάμηνη στέρηση φιλάθλου ιδιότητας-απαγόρευση παρακολούθησης οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας και 2ον) την απαγόρευση να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε διοικητικό σχήμα αθλητικού συλλόγου. Και αυτό γιατί το ΑΣΕΑΔ με την 89/2014 απόφασή του, απέρριψε την προσφυγή του κατά της 22/2014 απόφασης της ΕΦΙΠ, που προέβλεπε τις παραπάνω ποινές.

Αυτό σημαίνει πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είναι πλέον αμετάκλητα έκπτωτος από το αξίωμά του για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ ως έχουν παρέμειναν και οι ποινές απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top