Οριστικά εκτός ποδοσφαίρου ο Γκαγκάτσης! Ζήτησε και… αποζημίωση 150.000 ευρώ!

Το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ κήρυξε έκπτωτο τον Βασίλη Γκαγκάτση, έπειτα από τη διαπιστωτική πράξη του Γ.Γ.Α. Ιούλιου Συναδινού.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σήμερα λοιπό το Δ.Σ. αποφάσισε την έκπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση, με επικύρωση της διαπιστωτικής πράξης που έστειλε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, επικαλούμενος το κώλυμα που προκύπτει από την παραπομπή του Β. Γκαγκάτση σε δίκη, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, το 2005.

Απομένει το τυπικό κομμάτι της ρύθμισης για το αν θα πάρει ή όχι αποζημίωση λόγω συνεταιριστικού δικαίου με εισφορά των μελών.

Θυμίζουμε πως εδώ και πολύ καιρό ο Βασίλης Γκαγκάτσης κατείχε θέση κυρίαρχη στην Σούπερ Λιγκ χωρίς ουσιαστικά να έχει το δικαίωμα εμπλοκής στο ποδόσφαιρο. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν και η καταδίκη του για το σκάνδαλο της Κάρτας Υγείας. Για μήνες η πολιτική ηγεσία με πρώτο και καλύτερο τον Υφυπουργό Αθλητισμού έκαναν πως δεν ξέρουν τι γίνεται, αδιαφορούσαν για την εφαρμογή των νόμων.

Το φοβερό είναι ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είχε αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση τον Νοέμβριο του 2016 και είχε συμβόλαιο για άλλο 1.5 χρόνο. Αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε αποζημίωση όλα τα λεφτά μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, περίπου 150.000 ευρώ.

Από το προεδρείο της Λίγκας, από τον Μηνά Λυσάνδρου, του προτάθηκε ποσό 15.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε δύο μισθούς.

To Top