Οριστικά και στην Ανδρών της Βουλγαρίας ο Βεζένκοφ, ταξιδεύει αύριο στην Αυστρία!

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα είναι κανονικά στην αποστολή της Εθνικής Βουλγαρίας για το τουρνουά στο Όμπεβαρτ της Αυστρίας, όπως ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκιόργκι Μλαντένοφ.

Ο παίκτης του Άρη πρόλαβε να ξεκουραστεί ελάχιστα 24ωρα μετά το πανευρωπαϊκό Νέων στη Κρήτη, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ παίζοντας σε εννέα αγώνες 36 λεπτά μέσο όρο.

Θα πάρει την θέση του Σιμεόν Ίλιεφ, παίκτη που είχε αγωνιστεί στη Καβάλα στο παρελθόν. “Τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και έχουν κίνητρο. Είναι όλοι υγιείς και αύριο αναχωρούμε για την Αυστρία. Η μοναδική αλλαγή θα είναι ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ, που θα πάρει τη θέση του Σιμεόν Ίλιεφ. Ακόμα δεν προπονείται, του έδωσα άλλη μια μέρα ρεπό, αλλά την Παρασκευή θα είναι στην ομάδα. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε τυχεροί και να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τα καλύτερα παιχνίδια μας μετά τις 10 Αυγούστου”, επεσήμανε ο Μλαντένοφ.

Η ομάδα του θα παίξει με την Αυστρία, την Ουγγαρία και την Πορτογαλία, ενώ θα δώσει κι άλλα φιλικά, με την Δανία και τη Ρουμανία.



To Top