Οριστικά με Γαλλία, Σουηδία, Ρουμανία ή Ισλανδία η Εθνική στα μπαράζ

Η κατάταξη της FIFA για το μήνα Οκτώβριο ανακοινώθηκε, δίνοντας τέλος στα όποια σενάρια είχαν δει το φως της δημοσιότητας περί αλλαγών στα γκρουπ. Έτσι, τους ισχυρούς, βάσει πάντα του ranking, απαρτίζουν η Πορτογαλία, η Ελλάδα, η Κροατία και η Ουκρανία, που θα βρουν απέναντί τους μία εκ των Γαλλία, Σουηδία, Ρουμανία και Ισλανδία.

Στην κορυφή της κατάταξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, η Ισπανία παρέμεινε στην κορυφή, ενώ η Γερμανία πήρε τη δεύτερη θέση, αφήνοντας την Αργεντινή τρίτη. Στο Top 10 μπήκαν η Ελβετία και η Αγγλία, ενώ η Ιταλία «πλήρωσε» την ισοπαλία της με την Αρμενία, αφού έπεσε στην όγδοη θέση από την τέταρτη.

Όσον αφορά την κλήρωση για την τελική φάση του Μουντιάλ, η οποία θα διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου, η Βραζιλία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Αργεντινή, η Κολομβία, το Βέλγιο και η Ελβετία έχουν σίγουρη τη θέση τους ισχυρούς. Αν η Ουρουγουάη προκριθεί εις βάρος της Ιορδανίας, θα πάρει και εκείνη θέση. Ωστόσο, σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση η Ιορδανία, τότε στους ισχυρούς θα βρεθεί η Ολλανδία, η οποία ξεπερνά… στο νήμα την Ιταλία!

Η κατάταξη για το μήνα Νοέμβριο θα δημοσιευτεί μετά το τέλος των μπαράζ, στις 28 του επόμενου μήνα.

Πηγή: gazzetta.gr

 

To Top