Οριστικά με μπαράζ για την Σούπερ λίγκα – Ομάδα χωρίς αδειοδότηση να αντικαθίσταται από την επόμενη

Αποφάσισαν να τηρήσουν την προκήρυξη των play off, αλλά και των ομάδων που θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική οι ομάδες στο Δ.Σ. της Football League.

Μετά από τρεις ώρες συνεδρίασης, οι ομάδες της Football League αποφάσισαν να ισχύσει η προκήρυξη σ’ όλα εκτός, βέβαια, της τροποποίησης για 2+1 ομάδες στην άνοδο.΄

Και τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Στα play off, οι πρωτοπόροι του Νότιου και του Βόρειου ομίλου θα ξεκινήσουν με μπόνους τριών βαθμών έχοντας ταυτόχρονα και το πλεονέκτημα της διαφοράς στη βαθμολογία τους από τις υπόλοιπες ομάδες.

Βέβαια, να επισημάνουμε πως στα play off υπάρχει και απαραίτηση προϋπόθεση που δεν είναι άλλη από την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στη Superleague, Ούτως ώστε να γίνει η απαραίτητη προεργασία για συμμετοχή στα σαλόνια, ώστε ώστε ακόμα και αν μια ομάδα δεν πληροί τις προϋποθέσεις για άνοδο, να κατοχυρωθεί η θέση στον αμέσως επόμενο (σ.σ. υπήρχε πρόθεση από την Σούπερ λίγκα εάν η 3η ομάδα της Football league δεν έπαιρνε αδειοδότηση, να μην υπήρχε μπαράζ και να παρέμενε η 16η ομάδα από τη μεγάλη κατηγορία).

Οσο για την πιθανή ημερομηνία έναρξης των play off, αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου και τα παιχνίδια θα διεξάγονται Τετάρτη-Κυριακή.

Ούτε στον υποβιβασμό, όμως, άλλαξε κάτι… Τρεις ομάδες από κάθε όμιλο υποβιβάζονται.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top