Οριστικά με -6 ο Παναθηναϊκός, απορρίφθηκε η έφεση για την αδειοδότηση

Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ η έφεση του Παναθηναϊκού για τη μη χορήγηση άδειας απορρίφθηκε από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης. 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Όπως αναμενόταν η έφεση που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός για τη μη αδειοδότηση του απορρίφθηκε από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης.

Άλλωστε ο φάκελος του τριφυλλιού ήταν ουσιαστικά κενός και ήταν λογικό η έφεση που είχαν καταθέσει οι πράσινοι να μην έχει καμία τύχη.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως οριστικά ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει με μείον έξι βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα και φυσικά θα έχει περιορισμούς στις μεταγραφές. Πλην των πράσινων, απορρίφθηκε και η έφεση του Πλατανιά.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ ανέφερε:

“Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Δ.Ο.Α.) απέρριψε την υπ’ αριθμ. 17614/15.06.18 έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο που αφορούσε αίτημα για χορήγηση άδειας της εν λόγω ΠΑΕ στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (άδεια Super League).

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Δ.Ο.Α.) απέρριψε την υπ’ αριθμ. 17662/15.06.18 έφεση της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο που αφορούσε αίτημα για χορήγηση άδειας της εν λόγω ΠΑΕ στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (άδεια Super League)”.

η του Πλατανιά.

To Top